Új baba érkezett hozzánk... | baniko műhelye

Új baba érkezett hozzánk...

Új baba érkezett hozzánk a múlt héten... Már nagyon vártam. Amióta Bogi babázik, én meg babaruhákat varrok, kötök a babáinak, azóta én is egy kicsit bababolond lettem. Gyerekkoromban nem volt Barbie babám, de volt egy Sári nevű babám, aki már a pici kori fényképeimen is szerepel. Nem sok mindenre emlékszem gyerekkoromból, de arra határozottan igen, hogy öltöztettem, fésültem őt, s a haját is többször megmostam, még talán le is vágtam. Bevallom őszintén nem tudom mi lett a sorsa az én Sárimnak. (Mint ahogy az öcsém barna - Barni névre hallgató - aranyos kis mackójának sem.) Lehet, hogy a padláson hever egy dobozban. De az is lehet, hogy egy ismerős kapta meg, mikor anyuék is elköltöztek a lakótelepi lakásból kertes házba. Viszont a múlt héten az apródon megláttam egy My Scene babát, ami egyből megtetszett. Már régóta szerettem volna egy nem szőke hajú babát is, ill. kíváncsi voltam arra is, hogy mennyire szép vagy csúnya ez a baba. Sokan ugyanis azt állítják, hogy a Mattel ezzel a babával leutánozta a Bratz babákat (nagy fej, nagy szemek, húsosabb száj). Nekem bejön. :-)) (A köldökpiercingtől nem voltam elájulva, de szerencsére ruhával el lehet takarni.) Így nézett ki a hirdetésben szereplő képen: My Scene babámÉs így a valóságban. Gyönyörű szép vörösesbarna, talán gesztenyebarna haja van. Persze már átesett egy hajmosáson és kifésülésen, mert nagyon gubancos volt a haja, csak elfelejtettem lefotózni előtte. Világosbarna szeme, zöld szemfestéke, picit narancsos, csillogós rúzsa jól megy a hajához. Azt hiszem jó vétel volt.

voros-haju-my-scene-babankMy Scene baba felpróbálta Barbie egyik ruháját magára, s passzolt rá. (Ami nem csoda, hiszen megegyeznek a méreteik.)

My Scene babánkNektek melyik baba jön be jobban: My Scene vagy Bratz? Már kinéztem egy Bratz babát is az apródon. Ő lesz a következő megvásárolandó baba a gyűjteményembe. :-)          

Megosztás

Szólj hozzá!

Üdvözöllek műhelyemben!

Portréfotó Bakonyi Anikó

Bakonyi Anikó textiljáték-készítő vagyok, a baniko műhelyének tulajdonosa és megálmodója, a designer textilek szerelmese. Ezekből a csodás anyagokból varrok vidám, színes, cuki ajándékokat (pl. plüssfigurákat, dekorációs termékeket) bármilyen alkalomra, legyen az szülinap, karácsony, húsvét, babalátogatás, esküvő vagy épp ballagás.

Blogomban többek között a babázásról, játékokról, textiljáték-készítésről, vállalkozóvá válásom rögös útjáról, valamint egyéb gyerekneveléssel, mesékkel, meseterápiával kapcsolatos témákról is olvashatsz. Ha pedig ezekkel kapcsolatos kérdésed van, írj nekem a kapcsolat@baniko.hu e-mail címre.
Örömmel és mosollyal teli alkotást és ajándékozást kívánok!


ITT TALÁLKOZHATSZ VELEM

Jelenleg személyesen nem tudunk találkozni piacokon, vásárokon.

Kategóriák

Címkék

Kövess a Facebookon is!

Kövess Instagramon!

További képes inspirációk

Már itt is megtalálsz: