Új maci van születőben | baniko műhelye

Új maci van születőben

Ezúttal egy fiú maci készül. Egyelőre kiszabtam, s összevarrtam az alkatrészeket. Jövő szombaton a tanfolyamon fogjuk kitömni szivaccsal (csak, hogy lássuk mennyivel másabb, de úgy is mondhatnám, hogy rosszabb vele dolgozni, mint a tömőanyaggal). Az alkatrészek összevarrása után utolsó fázisként a szemek és az orr felvarrása következik. Már kíváncsian várom a végeredményt.

Kiszabott maci alkatrészek

Összevarrt maci alkatrészek

Ha Te is szeretnél macikat varrni, látogass el Pinterest oldalamra, ahol jó pár szabásmintát találsz sok más puha textiljátékkal egyetemben. Jó alkotást kívánok!  

Megosztás

Szólj hozzá!

Üdvözöllek műhelyemben!

Portréfotó Bakonyi Anikó

Bakonyi Anikó textiljáték-készítő vagyok, a baniko műhelyének tulajdonosa és megálmodója, a designer textilek szerelmese. Ezekből a csodás anyagokból varrok vidám, színes, cuki ajándékokat (pl. plüssfigurákat, dekorációs termékeket) bármilyen alkalomra, legyen az szülinap, karácsony, húsvét, babalátogatás, esküvő vagy épp ballagás.

Blogomban többek között a babázásról, játékokról, textiljáték-készítésről, vállalkozóvá válásom rögös útjáról, valamint egyéb gyerekneveléssel, mesékkel, meseterápiával kapcsolatos témákról is olvashatsz. Ha pedig ezekkel kapcsolatos kérdésed van, írj nekem a kapcsolat@baniko.hu e-mail címre.
Örömmel és mosollyal teli alkotást és ajándékozást kívánok!


ITT TALÁLKOZHATSZ VELEM

Jelenleg személyesen nem tudunk találkozni piacokon, vásárokon.

Kategóriák

Címkék

Kövess a Facebookon is!

Kövess Instagramon!

További képes inspirációk

Már itt is megtalálsz: