Újabb gyönyörűségek | baniko műhelye

Újabb gyönyörűségek

Ma délelőtt kaptam egy sms-t, hogy megérkeztek a várva várt anyagjaim Évitől. Kedd este rendeltem, s ma délelőtt már a Postán várták, hogy értük menjek. :-) Ezúton is köszönöm Évinek a gyorsaságot. Az újonnan rendelt Riley Blake anyagok pedig meseszépek, együtt meg különösen jól mutatnak.

RBanyagok

Ezek a 100% pamut anyagok:

Riley Blake anyagok

Sőt már rendeltem egy kis karácsonyi és téli anyagot is. A 2 oldalon mintás, steppelt anyag különösen tetszik. Már van is ötletem, mit készítsek belőle. De még csak nyár van, így kicsit várni kell rá, míg megmutatom. :-)

steppeltanyag

karacsonyianyagok

Neked melyik a kedvenced? Ha kíváncsi vagy milyen babaruhák készülnek ezekből az anyagokból, ne habozz, iratkozz fel hírlevelemre.

Megosztás

Szólj hozzá!

Üdvözöllek műhelyemben!

Portréfotó Bakonyi Anikó

Bakonyi Anikó textiljáték-készítő vagyok, a baniko műhelyének tulajdonosa és megálmodója, a designer textilek szerelmese. Ezekből a csodás anyagokból varrok vidám, színes, cuki ajándékokat (pl. plüssfigurákat, dekorációs termékeket) bármilyen alkalomra, legyen az szülinap, karácsony, húsvét, babalátogatás, esküvő vagy épp ballagás.

Blogomban többek között a babázásról, játékokról, textiljáték-készítésről, vállalkozóvá válásom rögös útjáról, valamint egyéb gyerekneveléssel, mesékkel, meseterápiával kapcsolatos témákról is olvashatsz. Ha pedig ezekkel kapcsolatos kérdésed van, írj nekem a kapcsolat@baniko.hu e-mail címre.
Örömmel és mosollyal teli alkotást és ajándékozást kívánok!


ITT TALÁLKOZHATSZ VELEM

Jelenleg személyesen nem tudunk találkozni piacokon, vásárokon.

Kategóriák

Címkék

Kövess a Facebookon is!

Kövess Instagramon!

További képes inspirációk

Már itt is megtalálsz: