Újabb kötött sapkák és sálak Barbie-nak | baniko műhelye

Újabb kötött sapkák és sálak Barbie-nak

Egy korábbi bejegyzésemben ígértem, hogy készülnek további őszi kötött sapkák és sálak Barbie-nak. Sajnos azóta kevés szabadidőm volt, de igyekszem arra visszaállni, hogy esténként TV előtt ülve kötögessek. :-) Most megmutatom azokat a már elkészült új modelleket, amiket az anyósom által hozott fonalakból készítettem. A fehér alapon bazsarózsa színű, szívecskés sapkához még most kötöm a sálat, így az most nem szerepel a fotókon. Helyette a sportos, bazsarózsa színű sállal fotóztam. Ez is jól áll Barbie-nak. Barbi kötött sapka és sál_85 by baniko Barbie kötött sapka és sál bazsarózsa_86 by baniko Barbi kötött sapka és sál_87 by baniko Nektek melyik sapi tetszik a legjobban?  

Megosztás

Szólj hozzá!

Üdvözöllek műhelyemben!

Portréfotó Bakonyi Anikó

Bakonyi Anikó textiljáték-készítő vagyok, a baniko műhelyének tulajdonosa és megálmodója, a designer textilek szerelmese. Ezekből a csodás anyagokból varrok vidám, színes, cuki ajándékokat (pl. plüssfigurákat, dekorációs termékeket) bármilyen alkalomra, legyen az szülinap, karácsony, húsvét, babalátogatás, esküvő vagy épp ballagás.

Blogomban többek között a babázásról, játékokról, textiljáték-készítésről, vállalkozóvá válásom rögös útjáról, valamint egyéb gyerekneveléssel, mesékkel, meseterápiával kapcsolatos témákról is olvashatsz. Ha pedig ezekkel kapcsolatos kérdésed van, írj nekem a kapcsolat@baniko.hu e-mail címre.
Örömmel és mosollyal teli alkotást és ajándékozást kívánok!


ITT TALÁLKOZHATSZ VELEM

Jelenleg személyesen nem tudunk találkozni piacokon, vásárokon.

Kategóriák

Címkék

Kövess a Facebookon is!

Kövess Instagramon!

További képes inspirációk

Már itt is megtalálsz: