Újabb macinév kerestetik... | baniko műhelye

Újabb macinév kerestetik...

Pár hete vendégségbe mentünk férjem húgához, akinek van egy 1,5 éves kisfia. (Teljesen véletlenül pont ugyanazon a napon született, mint Bogi. Így a papának van a legkönnyebb dolga, mert egy dátumot kell csak megjegyeznie, mi meg majd egyeztetünk, hogy mikor kit ünneplünk.) Mivel nem szeretek üres kézzel beállítani sehová, illetve szeretem saját készítésű ajándékokkal meglepni az ismerőseim, ezért varrtam Marcinak egy pici fehér (polár)mackót. Lévén, hogy egy 1,5 éves kisfiúról van szó, a szemeket és az orrot is filcből készítettem, így abszolút biztonságos. Bónuszként pedig egy sálat kapott, hogy ne fázzon meg az Északi-sarkon sem. :-)) Marci maciEgyelőre Marci után Marci-macinak neveztem el, de várom ismét a névjavaslatokat. :-)) Marci maci oldalrólNo mi legyen a neve? Marci? Hófehér? Vagy valami más? Várom a hozzászólásokat.

Megosztás

Szólj hozzá!

Üdvözöllek műhelyemben!

Portréfotó Bakonyi Anikó

Bakonyi Anikó textiljáték-készítő vagyok, a baniko műhelyének tulajdonosa és megálmodója, a designer textilek szerelmese. Ezekből a csodás anyagokból varrok vidám, színes, cuki ajándékokat (pl. plüssfigurákat, dekorációs termékeket) bármilyen alkalomra, legyen az szülinap, karácsony, húsvét, babalátogatás, esküvő vagy épp ballagás.

Blogomban többek között a babázásról, játékokról, textiljáték-készítésről, vállalkozóvá válásom rögös útjáról, valamint egyéb gyerekneveléssel, mesékkel, meseterápiával kapcsolatos témákról is olvashatsz. Ha pedig ezekkel kapcsolatos kérdésed van, írj nekem a kapcsolat@baniko.hu e-mail címre.
Örömmel és mosollyal teli alkotást és ajándékozást kívánok!


ITT TALÁLKOZHATSZ VELEM

Jelenleg személyesen nem tudunk találkozni piacokon, vásárokon.

Kategóriák

Címkék

Kövess a Facebookon is!

Kövess Instagramon!

További képes inspirációk

Már itt is megtalálsz: