Újdonság: az első gyerektáska | baniko műhelye

Újdonság: az első gyerektáska

Rengeteg tervem van a jövőre nézve. Azt hittem párat meg tudok belőle valósítani a nyáron, de sajnos a gyerekek mellett elő sem tudtam venni a varrógépem. Irigylem azokat az anyukákat, akik 3-4 gyerek mellett is tudnak folyamatosan alkotni. Az én gyerekeim annyira elevenek, hogy folyton le kell őket foglalni, különben szétszedik a lakást. A héten viszont már elkezdődött az ovi, így lassan újra alkotni kezdek.  A jövőben szeretnék gyerektáskákat is tervezni és varrni. Még a nyár elején megvarrtam az első 2 példányt, mert egyszerűen beleszerettem egy amerikai "sütiboltos" designer textilbe. A táska olyan jól sikerült, hogy Bogi a rózsaszín pántosra (varrtam egy fehér pántosat is) egyből lecsapott, s azóta ki sem engedte a kezéből. Ez az "ünneplős, kimenős" táskája, nyaralni is ezt vittük.

sütiboltos táska

A fehér pántos kivitelezését tekintve majdnem megegyezik a Bogiéval, csak a pánt színe más. S, hogy mit kell tudni a táskáról? Kívül-belül 100%, kiváló minőségű, szín- és formatartó pamutból készült. A 2 anyag között vékony bélésanyag található, hogy legyen egy kis tartása. Belül pici zseb az apróságoknak. A táska pántja fehér, rózsaszín hímzéssel, hossza fix: 69 cm. A táskára még varrtam pár apró kiegészítőt: rózsaszín szaténmasnit, ill. 2 apró gombot. A külső anyag egy neves amerikai textiltervező (Michele D'Amore) munkáját dicséri a "Sweet Shoppe", azaz édességbolt kollekciójából. Én első látásra beleszerettem az anyagba: vidám, élénk színek, édességek, virágok, szívecskék - szóval igazi csajos anyag. A táska bélése egyszínű rózsaszín, kivéve a zsebet, ahol visszaköszön az édességboltos külső anyag.

táska hátoldal

Zseb

masni

gomb

Természetesen Barbie sem maradhatott ki a jóból, ő is kapott 2 rucit ebből az anyagból. Egy következő bejegyzésben azokat is megmutatom.                      

Megosztás

Szólj hozzá!

Üdvözöllek műhelyemben!

Portréfotó Bakonyi Anikó

Bakonyi Anikó textiljáték-készítő vagyok, a baniko műhelyének tulajdonosa és megálmodója, a designer textilek szerelmese. Ezekből a csodás anyagokból varrok vidám, színes, cuki ajándékokat (pl. plüssfigurákat, dekorációs termékeket) bármilyen alkalomra, legyen az szülinap, karácsony, húsvét, babalátogatás, esküvő vagy épp ballagás.

Blogomban többek között a babázásról, játékokról, textiljáték-készítésről, vállalkozóvá válásom rögös útjáról, valamint egyéb gyerekneveléssel, mesékkel, meseterápiával kapcsolatos témákról is olvashatsz. Ha pedig ezekkel kapcsolatos kérdésed van, írj nekem a kapcsolat@baniko.hu e-mail címre.
Örömmel és mosollyal teli alkotást és ajándékozást kívánok!


ITT TALÁLKOZHATSZ VELEM

Jelenleg személyesen nem tudunk találkozni piacokon, vásárokon.

Kategóriák

Címkék

Kövess a Facebookon is!

Kövess Instagramon!

További képes inspirációk

Már itt is megtalálsz: