VÉGRE ELINDULT A WEBÁRUHÁZ!!! JÁTÉK A FACEBOOKON | baniko műhelye

VÉGRE ELINDULT A WEBÁRUHÁZ!!! JÁTÉK A FACEBOOKON

Az elmúlt hetekben a Pici Piaccal voltam elfoglalva, így még nem is írtam meg, hogy  hosszas előkészítő munka és várakozás után végre elindult a webáruházam, melyet közvetlenül a  www.banikobabaruhak.hu oldalra kattintva érhettek el.  De természetesen lehetőség van arra is, hogy innen a blogból "menjetek át" oda, ekkor a menüsor elején szereplő webáruház gombra kell kattintani. 

Ahogy Facebookon már olvashattátok a Pici Piacra karácsonyi kollekcióval készültem, és a megmaradt darabokat a hét elején a webáruházba is feltöltöttem. Ehhez kapcsolódóan pedig egy gyors játékra invitállak benneteket a Facebookon, melynek szabályairól itt olvashattok:

Részvételi- és játékszabályzat

A baniko műhelye/Bakonyi Anikó ev. (továbbiakban Szervező) által szervezett nyereményjátékban kizárólag magyar állampolgárságú, természetes személyek vehetnek részt. A játékban való részvételhez szükséges a https://www.facebook.com/BanikoMuhelye/ oldalon posztolt játékkérdésre adott helyes válaszadás.

A játékban való részvétel a jelen részvételi- és játékszabályzat automatikus elfogadását jelenti.

A játék 2015. december 12-én (szombat) 22:30 órakor indul, és 2015. december 15-én (kedd) 22:30 óráig tart. A helyes válaszok beérkezésének határideje 2015. december 15. (kedd) 22.30 óra.

A játékra helyesen válaszolók közül a Szervező sorsolással választja ki a nyertest.

A játék nyeremény az adott posztban szereplő játék babaruha (baba nélkül). A kérdésre helyesen válaszoló játékosok között sorsolok.

A nyeremény sorsolására 2015. december 16-án kerül sor számítógép segítségével.

A nyertes nevét szintén itt az adott Facebook poszt hozzászólásában teszem közzé a sorsolás napján. A nyertesnek ezt követően kell megadnia teljes nevét és postai címét a kapcsolat@baniko.hu e-mail címen keresztül. A nyereményt postai úton juttatom el a nyerteshez.

A nyeremény másra át nem ruházható, pénzre át nem váltható. A postázási költség a Szervezőt terheli.

A nyertes által megadott postázási cím hiányosságából, hibájából adódó késedelmes szállításért a Szervezőt semmilyen felelősség nem terheli.

A nyertes feltétel nélkül beleegyezik abba, hogy személyes adatai (név+e-mail cím) a Szervező adatbázisába bekerüljenek, s azokat a Szervező a nyeremény kipostázásához felhasználhassa. Az adatok kezelője Bakonyi Anikó ev., aki az adatokat az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. tv., valamint a további vonatkozó jogszabályok rendelkezési szerint kezeli. A nyertes adatai törlését bármikor írásban indoklás nélkül kérhető a következő címen: 1031 Budapest, Amfiteátrum u. 9. vagy a következő e-mai címen: kapcsolat@baniko.hu.

Ez a játék nem a Facebook szponzorálásával, ajánlásával, szervezésével, illetve együttműködésével került megszervezésre. A nyertes adatai nem a Facebook, hanem a játék Szervezőjének adatbázisába kerülnek, és a jelen részvételi- és játékszabályzatban meghatározott módon kerülnek felhasználásra.

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-91016/2015.

 

Megosztás

Szólj hozzá!

Üdvözöllek műhelyemben!

Portréfotó Bakonyi Anikó

Bakonyi Anikó textiljáték-készítő vagyok, a baniko műhelyének tulajdonosa és megálmodója, a designer textilek szerelmese. Ezekből a csodás anyagokból varrok vidám, színes, cuki ajándékokat (pl. plüssfigurákat, dekorációs termékeket) bármilyen alkalomra, legyen az szülinap, karácsony, húsvét, babalátogatás, esküvő vagy épp ballagás.

Blogomban többek között a babázásról, játékokról, textiljáték-készítésről, vállalkozóvá válásom rögös útjáról, valamint egyéb gyerekneveléssel, mesékkel, meseterápiával kapcsolatos témákról is olvashatsz. Ha pedig ezekkel kapcsolatos kérdésed van, írj nekem a kapcsolat@baniko.hu e-mail címre.
Örömmel és mosollyal teli alkotást és ajándékozást kívánok!


ITT TALÁLKOZHATSZ VELEM

Jelenleg személyesen nem tudunk találkozni piacokon, vásárokon.

Kategóriák

Címkék

Kövess a Facebookon is!

Kövess Instagramon!

További képes inspirációk

Már itt is megtalálsz: