Végre itt a tavasz!!! | baniko műhelye

Végre itt a tavasz!!!

Reggel oviba menet a gyerekek hívták fel a figyelmem, hogy a közért előtt "megjelentek" a virágárus nénik. Hazafelé muszáj is volt tőlük beszereznem pár csokor nárciszt és jáccintot. Isteni finom illatuk van! (Még úgy is érzem, hogy teljesen el van dugulva az orrom. Képzelem milyen intenzív illatuk lehet.)  Nektek mi a kedvenc virágotok? Szoktatok vágott virágot venni otthonra? Nálunk kevésszer díszíti vágott virág az otthonunkat, de ezért is imádom a tavaszt, mert ilyenkor 2-3 naponként friss tavaszi csokrot veszek a néniktől. Külföldi lakberendezési műsorokban rengeteg virággal dobják fel a lakás dekorációját, sőt sokszor a szoba, helység színéhez igazítják a csokor színeit is. Persze itthon ezekhez elég drágán lehet hozzájutni, így maradnak a közért előtt áruló virágos nénik. :-) Mindenkinek nagyon vidám, virágos reggelt kívánok!
tavaszi viragok Végre itt a tavasz!

 

Megosztás

Szólj hozzá!

Üdvözöllek műhelyemben!

Gyerekeimmel egy képen

Bakonyi Anikó textiljáték-készítő vagyok, a baniko műhelyének tulajdonosa és megálmodója, a designer textilek szerelmese. Ezekből a csodás anyagokból varrok vidám, színes, cuki ajándékokat (pl. plüssfigurákat, dekorációs termékeket) bármilyen alkalomra, legyen az szülinap, karácsony, húsvét, babalátogatás, esküvő vagy épp ballagás.

Blogomban többek között a babázásról, játékokról, textiljáték-készítésről, vállalkozóvá válásom rögös útjáról, valamint egyéb gyerekneveléssel, mesékkel, meseterápiával kapcsolatos témákról is olvashatsz. Ha pedig ezekkel kapcsolatos kérdésed van, írj nekem a kapcsolat@baniko.hu e-mail címre.
Örömmel és mosollyal teli alkotást és ajándékozást kívánok!


ITT TALÁLKOZHATSZ VELEM

Mézes-Bábos Mesefesztivál, Telezsák kézműves vásár
2018. december 6-7.
Óbuda

Római parti piac
2018. december 8., 8-13 óra
1031 Budapest, Nánási út 47-49.

Kategóriák

Címkék

Kövess a Facebookon is!

Kövess Instagramon!

További képes inspirációk

Már itt is megtalálsz: