Webáruház helyett katalógus | baniko műhelye

Webáruház helyett katalógus

Sajnos a webáruházammal kapcsolatban továbbra sem szolgálhatok jó hírekkel. Mint tudjátok, még nyáron szerettem volna elindítani, a textilvizsgám után. (Jó hír, hogy épp tegnap kaptam kézhez a bizonyítványomat, eddig csak a betétlap volt nálam. :-) ) Így nyáron lett volna időm nekem is belerázódni, megismerkedni a működésével, de valamiért félresiklott a kapcsolat és a munka a webfejlesztővel. Lehet boncolgatni az okokat, de az a tényen nem segít, hogy még mindig várni kell egy kicsit a webáruházamra. Viszont remélem már nem sokat, mivel úgy döntöttem, hogy bérelhető webáruházat nyitok, amit megpróbálok - szintén külső segítséggel - valamelyest az elképzeléseimre szabni, s már dolgozom az ügyön. 

Addig is egy régebbi álmom öltött formát pár napja. Elkészült az első online lapozható katalógusom, s már sok pozitív visszajelzést kaptam ez ügyben Tőletek. Első körben ezek a ruhák lesznek feltöltve a webshopba is, mivel a sok adminisztratív munka miatt egyelőre nem jutok varrógéphez. Így bátran buzdítok mindenkit, hogy ha valami megtetszik, nyugodtan keressetek meg rendeléssel kapcsolatban. Tudjátok minden darabból egy-egy ruha van készleten, amin a jövőben szintén szeretnék változtatni, de nem lehet mindent egyszerre, egyszemélyben csinálni.

 

 

Hamarosan, ahogy időm engedi, a mostani katalógust pedig egy őszi, kötött babaruhákat tartalmazó füzet is követni fogja. :-)

Megosztás

Szólj hozzá!

Üdvözöllek műhelyemben!

Portréfotó Bakonyi Anikó

Bakonyi Anikó textiljáték-készítő vagyok, a baniko műhelyének tulajdonosa és megálmodója, a designer textilek szerelmese. Ezekből a csodás anyagokból varrok vidám, színes, cuki ajándékokat (pl. plüssfigurákat, dekorációs termékeket) bármilyen alkalomra, legyen az szülinap, karácsony, húsvét, babalátogatás, esküvő vagy épp ballagás.

Blogomban többek között a babázásról, játékokról, textiljáték-készítésről, vállalkozóvá válásom rögös útjáról, valamint egyéb gyerekneveléssel, mesékkel, meseterápiával kapcsolatos témákról is olvashatsz. Ha pedig ezekkel kapcsolatos kérdésed van, írj nekem a kapcsolat@baniko.hu e-mail címre.
Örömmel és mosollyal teli alkotást és ajándékozást kívánok!


ITT TALÁLKOZHATSZ VELEM

Jelenleg személyesen nem tudunk találkozni piacokon, vásárokon.

Kategóriák

Címkék

Kövess a Facebookon is!

Kövess Instagramon!

További képes inspirációk

Már itt is megtalálsz: