Termékek Menü
0
   

CSINÁLD MAGAD SZABÁSMINTÁK

Ebben a kategóriában a saját tervezésű szabásmintáimat találod. Szeretni fogod őket, ha

  • Te is imádsz varrni, mert közben kiélheted kreativitásod, megvalósíthatod önmagadat.
  • Alig várod már, hogy a varrógép elé ülj, mert boldog vagy, mikor varrhatsz, és közben nem érdekelnek a hétköznapi problémák, gondok
  • Szereted, hogy mindeközben alkotsz, és új érték születik a kezedben.
  • Jó érzésel tölt el, hogy saját magad készítetted el gyermeke(i)dnek, családtagjaidnak, ismerőseidnek a szülinapi, névnapi, húsvéti, gyereknapi, karácsonyi ajándékot.

Tőlem nem csak egy egyszerű szabásmintát kapsz, hanem egy több oldalas képes útmutatót, melyben lépésről lépésre bemutatom az adott plüssállat elkészítését fotókkal illusztrálva. Menet közben pedig pár tippet, hasznos tanácsot is adok a megvarrásukhoz.

A szabásmintákat saját magam terveztem, és kezdőknek is bátran ajánlom őket, bő egy óra alatt megvarrhatók.

FONTOS!!! A szabásminták megvásárlásához regisztráció szükséges, mivel miután megrendelted és kifizetted a szabásmintát, a saját fiókodból tudod azt letölteni.

RENDELÉS MENETE:

  1. Regisztrálsz a webshopba.
  2. Hagyományos módon, mint egy terméket, kosárba teszed a szabásmintát, majd a pénztárban elküldöd a megrendelésedet.
  3. Kapsz tőlem egy számlaszámot, amire elutalod az árát.
  4. A pénz beérkezése után küldök egy visszajelzést, és innentől kezdve letöltheted a szabásmintát a jobb felső sarokban található "Fiókom"-ból (Fiókom/Rendeléseim/Letöltések), természetesen csak azután, hogy beléptél a webshopba.

Ugye, hogy nem is bonyolult? Neked melyik állat a kedvenced, melyik megvarrásával kezded?

Örömmel és mosollyal teli alkotást kívánok!

Az elállási jogról letölthető szabásminta esetén:

Kedves Vásárlónk! Tájékoztatunk, hogy a webshopból letölthető szabásminta a 45/2014. (II.26.) kormányrendelet 29. § (1) bekezdés m) pontja alapján nem tárgyi adathordozón nyújtott digitális adattartalomnak minősül. Így a megrendeléseddel kifejezetten előzetes hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy a szabásmintát a rendelkezésedre bocsássuk (a teljesítést megkezdjük), és egyben tudomásul veszed, hogy a szabásminta tekintetében az elállási joggal a 45/2014. (II.26.) kormányrendelet 29. § (1) bekezdés m) pontja szerint nem élhetsz.

 

 

Nézet:
Rendezés: