A legkisebbekre is gondolva alkottuk meg állatos marokfiguráinkat, csörgőinket. Tudjuk, hogy a babák első játéka a csörgő. Az általunk tervezett állatos csörgők lágy hangot adnak, mégis felkeltik a babák érdeklődését, de nem mennek az anyuka idegeire.

A marokfigurák tervezése során is az volt a célunk, hogy megmaradjunk az egyszerű vonalvezetésnél, a szerethetőségnél, valamint, hogy figuráink jól illeszkedjenek az apró kezekbe, és már akár újszülött kortól is használhatóak legyenek. Minden egyes darabot gondosan válogatott minőségi alapanyagok, gazdag színvilág, igényes kivitelezés jellemez. A vidám színek elősegítik a babák látásfejlődését, az állatokba elrejtett csörgő a szem- és mozgáskoordinációt, a különböző anyagok pedig a taktilis (tapintás) érzékelésüket. A szemeket és a szájvonalat kézzel hímzem, varrom fel.

Még a legegyszerűbb karaktereket is mi magunk tervezzük!

Ezek a puha, babakézbe illő, vidám marokfigurák, csörgők ideális társak alváshoz, játékhoz, sétákhoz vagy épp utazáshoz.

Vigyázz, mert könnyen beleszeretsz!

állatos marokfigurák

Cicás marokcsörgő

Termékjellemzők

Fontos számunkra a minőség és az igényesség, éppen ezért minőségi, 100% pamutvásznat, pihe-puha mikropolárt és antiallergén tömőanyagot használunk termékeink elkészítése során. A plüsseinkre jellemző gombszemeket filcre cseréltük.

Már újszülött kortól bátran használható, de a babák fejlődése szempontjából inkább 3 hónapos kor fölött ajánlott. Ez az a kor, amikor a picik felfedezik kezüket, és mindent meg akarnak fogni, a szájukba vesznek.

Méretük: 19-20 cm

Tisztítás: Ahhoz, hogy gyermeked sokáig örülhessen és használhassa az általam készített marokfigurát, kérlek tartsd be az alábbiakat. Nyugodtan moshatod őket mosógépben alacsony hőfokon (40 fok), de mindenképpen azt javaslom, hogy ezt egy mosózsákban vagy egy zárható kispárnahuzatban tedd. Szárítógépben alacsony hőmérsékleten szintén száríthatod. Én szobahőmérsékleten, fűtőtesttől távol szoktam őket szárítani. A tömőanyag természeténél fogva nem deformálodik, a figurák mosás után is megőrzik formájukat. Vasalni nem szükséges, egy kis nyomkodással formára lehet igazítani őket.


Névre szóló ajándék

  • Hamarosan megszületik vagy már meg is született kisbabád, és szeretnéd minőségi, magyar kézműves termékekkel berendezni bababszobáját?
  • Babalátogatóba mész és szeretnél egy névre szóló, egyedi, magyar dizájnterméket vinni ajándékba?

Semmi akadálya! Varázsolj felhőtlen örömet kislányod, kisfiad, unokád vagy a megajándékozott kisgyermek arcára! 

Felár ellenében névre szólóan is kérheted marokcsörgőinket, így bátran ajánljuk babalátogatóba, szülinapra vagy egyéb neves alkalomra 3 év alatti gyermekeknek. A max. 6-8 karakterből álló nevet a figura hasára kézzel hímzem rá.

Rókás marokfigura nevesítve

 


Öröm- és mosolygarancia

Két gyermekes anyuka lévén tudom mennyire tudnak örülni a gyerekek egy jól megválasztott vagy épp régóta vágyott ajándéknak.  Mindig izgatottan figyelem az arcukat, vajon eltaláltuk-e, amire vágynak, tetszik-e nekik az ajándék? Mert valljuk be őszintén, mi is elszontyolodunk, ha mégsem. Nincs annál szebb látvány egy szülő (nagyszülő, nagynéni stb.) számára, mint gyermeke fülig érő, boldog mosolya és öröme. Ez az öröm megfizethetetlen.

Éppen ezért marokfiguráimra is 100% öröm- és mosolygaranciát vállalok. Nevesített termékekre ez a garancia nem vonatkozik, hiszen azt a Te igényeid alapján, Veled egyeztetve gyártottam le, és másnak már nem tudom eladni.

További információt a garanciáról itt találsz.


Jelenleg elérhető marokfiguráink

A saját fejlesztéseinknek és a Ti kéréseiteknek köszönhetően folyamatosan új és új karakterek jelennek meg kínálatunkban. Itt mindig megtalálod, hogy milyen figuráink vannak.

Jelenleg választható állatok: kutya, nyuszi, cica, béka, kacsa, róka és rénszarvas.

Kutyás marokcsörgő
Nyuszis marokcsörgő
Cicás marokcsörgő
Békás marokcsörgő
Kacsás marokcsörgő
Rókás marokcsörgő
Rénszarvasos marokcsörgő
Ha tetszenek a fenti karakterek, nézz körül a Galériában a készleten lévő termékek között vagy rendelj egy igazán egyedi, csak rád jellemző színvilágú marokfigurát az alábbi gombra kattintva!