Farsangi álarc megrendelő űrlap

Az alábbi űrlapon tudod megrendelni saját tervezésű, dekorfilcből készült farsangi álarcaimat*. Az egyes álarcok mellett megtalálod, hogy van-e éppen készleten az adott álarc, vagy el kell készítenem, így csak rendelni tudod. Amennyiben ez utóbbi, akkor az 3-5 munkanapot vesz igénybe szállítás nélkül.

Kérlek ezt a rendelésnél vedd figyelembe!

* Jelen pillanatban új kevert gyapjúfilc beszállítót keresek, reményeim szerint hamarosan meg lesz az új partner. Ameddig nem találom meg az ideális filcet, addig dekorfilcből (poliészter) készülnek álarcaim. Köszönöm megértésedet!

Vásárlói visszajelzések

"Köszönöm, nagyon tetszik:) Holnap lefotózom a nagylányomon. A farokban akart aludni, de végül csak rájött, hogy kényelmetlen:) Külön köszönet a gyorsaságert és rugalmasságért!"
S. Judit, Göd (róka álarc)
2018.01.31.

"A jelmez gyönyörű, nagyon igényesen elkészített termék. A kislányom imádta és nagy sikere volt vele az óvodai farsangon. Anikó igazán kedves, segítőkész, rugalmas eladó. Nagyon köszönök mindent még egyszer!"
H.Krisztina, Budaörs (farkas álarc)
2018.02.14.

"Kedves Anikó! Megkaptuk a csomagot. Nagyon köszönöm a gyors, precíz munkát!  Nagyon tetszik a fiamnak is :). És külön köszönet a csomagba rejtett színezőkért is, annak is nagyon örült! További kreatív, eredményes munkát kívánok! Biztosan betérünk még hozzád!"
K. Timi, Martonvásár (farkas álarc)
2018.01.30.

"Kedves Anikó!Megérkezett az álarc, csodaszép! 3,5 éves kisfiam nagyon örült neki. Február 7-én lesz a farsang, félelmetes farkas szeretne lenni. Teljesült az álma, köszönjük. :) Éva"
V. Éva, Nyúl (farkas álarc)
2018.01.23.

"Nagyon szuper jelmez, tökéletes minőség és kidolgozás! Köszönöm!"
R. Virág, Esztergom (farkas álarc)
2017.02.26.

"Nagyon elégedett vagyok a jelmezzel, szép és minőségi munka, köszönöm!"
J-K. Kinga, Budapest (róka álarc)
2017.02.16.