Szabásminta, DIY megrendelő

RENDELÉS MENETE:

  1. Az alábbi megrendelő űrlapon jelöld be, mely szabásmintákat szeretnéd megvásárolni. Egyszerre többet is bejelölhetsz. Majd kattints a megrendelem gombra.
  2. Ezután kapsz tőlem egy visszaigazoló e-mailt, benne egy számlaszámmal. Ide várom a szabásminták árát. Fizetési határidő: 5 nap.
  3. A pénz beérkezése után egy újabb e-mailben PDF formátumban máris küldöm neked a kiválasztott szabásmintákat. Kérlek mindenképpen valós e-mail címet adj meg, mert különben nem jut el hozzád a rendelt termék.

Az elállási jogról letölthető szabásminta esetén:

Ezúton tájékoztatlak, hogy a weboldalon megrendelt letölthető szabásminta a 45/2014. (II.26.) kormányrendelet 29. § (1) bekezdés m) pontja alapján nem tárgyi adathordozón nyújtott digitális adattartalomnak minősül. Így a megrendeléseddel kifejezetten előzetes hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy a szabásmintát a rendelkezésedre bocsássuk (a teljesítést megkezdjük), és egyben tudomásul veszed, hogy a szabásminta tekintetében az elállási joggal a 45/2014. (II.26.) kormányrendelet 29. § (1) bekezdés m) pontja szerint nem élhetsz.

Örömmel és mosollyal teli alkotást kívánok!

 

Vásárlói visszajelzések

"Először is gratulálok, nagyon jól sikerült Kajla szabásmintája, nagyon ügyes és kreatív vagy ! :-) Az enyémen sajnos meglátszik, hogy kissé kiestem a gépi varrásból, és a gépem is szórakozott velem. Ezt leszámítva viszonylag rövid idő alatt meg lehet varrni, és kezdő is bátran belevághat. :-)"
V.Éva - Kajla szabásmintája
2016. 02. 28.

"A szabásminta egyértelmű, kivétel talán a füle-farka leírás, ott nem értettem azokat az öltéseket, én összehúztam kb. fél cm-es körben, úgy tömtem ki, varrtam fel. Egyébként minden világos...pedig én nem vagyok egy nagy varrónő, ágytakarót, hálózsákokat, és egyéb játékfigurákat, állatkákat varrogatok a gyermekeimnek."
dr. B. Helga - Drazsé szabásminta
2016.09.01.

"Elkészült a nagy mű. Három békát varrtam, szerintem jól sikerültek, szépek lettek. A szabásminta nagyon jó, így könnyen megtudtam varrni.
A foltot kétoldalú ragasztóval tettem a béka hasára, így szépen rá tudtam cikk- cakkozni."
Szné Ö. Erzsébet - Kurutty szabásminta
2016.08.24.