Termékek Menü
0
   

Öröm- és mosolygarancia

Két gyermekes anyuka lévén tudom mennyire tudnak örülni a gyerekek egy jól megválasztott vagy épp régóta vágyott ajándéknak.  Mindig izgatottan figyelem az arcukat, vajon eltaláltuk-e, amire vágynak, tetszik-e nekik az ajándék? Mert valljuk be őszintén, mi is elszontyolodunk, ha mégsem. Nincs annál szebb látvány egy szülő (nagyszülő, nagynéni stb.) számára, mint gyermeke fülig érő, boldog mosolya és öröme. Ez az öröm megfizethetetlen.

Éppen ezért babaruháimra és textiljátékaimra 100% öröm- és mosolygaranciát vállalok. Nevesített termékekre ez a garancia nem vonatkozik, hiszen azt a Te igényeid alapján, Veled egyeztetve gyártottam le, és másnak már nem tudom eladni.

 

Mit is jelent ez a gyakorlatban?

Ha az általam készített babaruha, textiljáték mégsem csal széles mosolyt a megajándékozott gyermek arcára, akkor a vásárlástól számított 30 napon belül egyszerűen csak küldd vissza a terméket, és én minden kérdezősködés nélkül visszafizetem a teljes árát (ebben a vásárláskor kiszámlázott postaköltség is benne van). A termék visszaküldésének költsége azonban Téged terhel.

Kérlek a visszaküldött termékkel együtt ne felejtsd el az eredeti számlát is visszaküldeni, hogy le tudjam sztornózni azt.

Az öröm- és mosolygarancia csak azokra a termékekre vonatkozik, amiket én készítettem. Így nem vonatkozik a jelenleg kapható kiegészítőkre, pl. a babacipőkre.

Nevesített, egyedi megrendelésekre szintén nem vonatkozik az öröm- és mosolygarancia , mivel akkor kifejezetten a Te kérésedre készül a textiljáték, a Te ízlésednek megfelelően, a Te csemetéd nevének ráhímzésével, így azt később másnak nem tudom eladni.

Örömmel és mosollyal teli játékot kívánok!