Termékek Menü
0
   

MESESOROZAT PLÜSSÁLLATAI

A játék és a mese szeretetéből születtek meg először gombszemű állatkáim, majd a hozzájuk tartozó mesék. Minden mesének más a mondanivalója, de egy-egy ponton összekapcsolódnak. Külön-külön is kerek egész történetet alkotnak, élmény őket olvasni, hallgatni, de egybefüggő, több részes meseként is felfoghatóak. Minden állatnak megvan a saját egyénisége, jellegzetes figurája, de a másoktól eltérő külsejükben mégis hasonlítanak egymásra. Ötrészes mesesorozatunkban

  • Kajlával, a kutyával, 
  • Drazséval, a nyuszival,
  • Pamaccsal, a macskával,
  • Kuruttyal, a békával és
  • menet közben Borzassal, a bagollyal ismerkedhetnek meg a gyerekek, felnőttek.

Amikor egy kisgyermek új plüssállatot kap, játszani kezd vele, barátként kezeli, elnevezi. Vannak olyan állatok, amiknek mi adtunk nevet, és vannak olyanok, amelyeknek Ti Olvasók. Innen indult az ötlet, hogy mindegyiknek legyen egy saját története, ami személyessé teszi, közelebb hozza őket egymáshoz, amiből kiindulhat az ismerkedés, és a játék. A szülőknek is könnyebbség lehet, hogy egy adott történetből kiindulva lehet tovább bodorítani a mese fonalát, hiszen a fejből mesélés, a cselekmény kitalálása sokaknak nehézséget okoz. Később, miután rájönnek, nem is olyan ördöngősség ez, nagyon megszeretik a felnőttek is ezt a hasznos és vidám együtt töltött időt. A történetek révén pedig könnyebben kötődnek a kis állatokhoz a gyerekek, ami segíthet az óvodai elválásnál, az esti elalvás előtti ceremóniában, vagy bárhol, ahol tovább élhet a mese, ahová a gyermek a kedvencet magával viszi, akár orvosi rendelőbe, nyaralni, vagy a nagyszülőkhöz.

Az állatkákhoz tartozó mesékért köszönet jár, Nezvál Eszter meseterapeutának, aki 3 gyermekes anyukaként mind a mai napig maga is rajong a mesékért; a sok-sok fotóért pedig a Blueberry Baby Style & Fotónak és Varga Gábornak.

Gyűjtsd össze mind az öt állatot a hozzájuk tartozó kiegészítőkkel együtt (még feltöltés alatt), és játsszátok el a meséket, majd folytassátok Ti a történeteket! Ehhez azonban szükséged lesz az ingyenes, 5 részes mesesorozatra is, melyre itt tudsz feliratkozni. :-)

Örömmel és mosollyal teli játékot, mesélést kívánok!