Termékek Menü
0
   

Drazsé, a nyuszi

Drazsé, a gombszemű nyuszi mesesorozatom második szereplője. Kajla, a kiskutya egy szép napon elindul világgá, hogy új barátokat és élményeket szerezzen, felfedezze a világot. Legelőször Drazséval, a nyuszival találkozik.

"Drazsé büszkén, vidáman éldegélt egy hatalmas répaültetvényen. Termése messze földön híres volt, csodájára jártak a gyönyörű, jóízű zöldségnek, amit saját kezével termelt. A birtokán egy vékony patak csörgedezett, amely épp elegendő vizet adott, hogy locsolni tudja a veteményt. A közelben egy hatalmas, erős fa állott, melynek gyökerei közt, egy földbe vájt üregben rejtőzött takaros kis otthona."

Drazsé külső megjelenése:

Drazsé arcát és testét színes, szemet gyönyörködtető textilből; míg a hátát pihe-puha mikropolárból/polárból varrtam, emiatt jó hozzá odabújni, simogatni. Szemeihez egyéniségét kiemelő színes gombokat használtam.

A mesék megírásához Nezvál Eszter, meseterapeutát, a Mesefészek megálmodóját kértem fel, aki maga is három gyermek édesanyja, és a mesék szerelmese, hiszen a meséknek varázserejük van. Vásárláshoz ajándékba küldöm a   kinyomtatott mesét, valamint Drazsé születési bizonyítványát is.

Nézet:
Rendezés: