Termékek Menü
0
   

Kurutty, a béka

Az Olvasók által Kuruttyra keresztelt béka szintén két gombszemmel született, és ő a mesesorozatom negyedik szereplője. Egy tó partján éldegélt, és sokan szerették, mivel meg tudta jósolni az időt. Éppen ezért mindenki aggódni kezdett, mikor egy borongós napon üres volt a tavirózsa levele, és sehol sem találták a békát. Ha kíváncsi vagy hová tünhetett béka úrfi, tarts Velünk!

Természetesen a mese végén mindenre fény derül, így Kurutty is - a többi állathoz hasonlóan - kiváló társa lehet csemetédnek, unokádnak. Vele biztonságban érezheti magát, segíthet neki az elalvásban; hozzábújhat, ha rossz kedve van. De vele tarthat akár utazáskor vagy ha orvoshoz kell mennetek.

KURUTTY külső megjelenése:

Testéhez színes, szemet gyönyörködtető textilt; míg a hátához pihe-puha mikropolárt/polárt, esetenként bébiplüsst használtam, így jó hozzá odabújni, simogatni. Szemeit egyéniségéhez illő színes gombokkal emeltem ki.

A mesék megírásához Nezvál Eszter, meseterapeuta, a Mesefészek megálmodója volt segítségemre, aki maga is három gyermek édesanyja, és a mesék szerelmese, hiszen a meséknek varázserejük van. A fotók többségéért köszönet a Blueberry Baby Style & Fotónak.

 

Nézet:
Rendezés: