Termékek Menü
0
   

Kajla, a plüsskutya

Kajla, a gombszemű kiskutya új mesesorozatom első szereplője, aki egy szép napon elindul világgá, hogy új barátokat és élményeket szerezzen, felfedezze a világot. Közben pedig kalandok sokaságába keveredik. Vándorlása során legelőször Drazsével, a nyuszival találkozik.

"A kiskutyák között volt egy, a legkisebb, aki ahogy cseperedett, mind jobban különbözött a többitől. Apró gombszemei nem voltak egyformák, az egyik kisebb volt, a másik nagyobb, ráadásul még egy nagy folt is éktelenkedett rajta. Kajlának hívták, hisz a jobb füle álmosan lekonyult, a bal pedig úgy meredt az égnek, mintha mindig éberen figyelne. Kajla nagyon kíváncsi kiskutya volt, kérdésekkel ébredt, és válaszokat keresve tért nyugovóra."

Mindamellett, hogy új barátokra lel, szeretne egy új kisgazdát is, aki befogadja, védelmezi és szerető otthont biztosít neki kalandjai után. Kajla kiváló társa lehet csemetédnek, unokádnak. Vele biztonságban érezheti magát, segíthet neki az elalvásban; hozzábújhat, ha rossz kedve van. De vele tarthat akár utazáskor vagy ha orvoshoz kell mennetek.

Kajla külső megjelenése:

Kajla testéhez színes, szemet gyönyörködtető 100% pamut kellmét; míg hátához finom tapintású mikropolárt vagy bársonyszerű anyagot használtam, amihez jó odabújni, simogatni. Szemeihez egyéniségét kiemelő színes gombokat varrtam. az állatok formáját úgy alakítottam ki, hogy könnyű legyen a nyakánál megfogni még egy kisgyermek számára is.

A mesék megírásához Nezvál Eszter, meseterapeutát, a Mesefészek megálmodóját kértem fel, aki maga is három gyermek édesanyja, és a mesék szerelmese, hiszen a meséknek varázserejük van. Kajla megvásárlásával ajándékba kapod kinyomtatva az Eszter által megírt mesét, valamint egy bizonyítványt is Kajla születéséről.

Ha még nem ismered a meséket, kattints ide és iratkozz fel az ajándék mesesorozatra!

Nézet:
Rendezés: