Ha számodra is fontos a stílusos megjelenés, jártál már színtanácsadáson, tudod milyen színek állnak neked a legjobban, azaz ismered a színtípusodat és a maszkodat is szeretnéd hozzáigazítani a komplett outfitedhez, akkor jó helyen jársz! (Én egyébként meleg tavasz típus vagyok.)
De örömmel látlak akkor is, ha csak szereted a színeket, vagy épp van egy kedvenc színed, és szeretnél egy egyedi, színes, mintás, textil szájmaszkot.
 
Egyszemélyes műhelyemben március óta - a koronavírusnak köszönhetően - készítek egyedi szájmaszkokat rendelésre nem csak stílusos nőknek, hanem férfiaknak (akár egyszínű feketét is) és gyerekeknek is többféle méretben. Mivel mindenki saját, egyedi maszkot szeretne, ezért kevés készlettel rendelkezem.
 
Maszkjaim kétrétegű, 100% pamutvászonból - sokszor designer textilből - készülnek, orrmerevítővel és zsebbel ellátva, gumis rögzítéssel. Textil maszkjaim 40 fokon mosógépben is moshatók és vasalhatók a gumit kivéve, azt tilos.
 
Mivel a színekre, mintákra helyezem a hangsúlyt, ezért nálam csak redőzött szájmaszkot találsz.
 
A textil maszkok előnye az egyszer használatos maszkokkal szemben, hogy ha betartod a kezelési, fertőtlenítési szabályokat, akkor hosszú távon is biztonságosan hordhatod őket, ezáltal gazdaságosabbak és költségkímélőbbek, mint eldobható társaik. Arról nem is beszélve, hogy megjelenésed is divatosabb lesz!
 
A vírus leginkább cseppfertőzéssel terjed: köhögéssel, tüsszentéssel, kilégzéssel kerül a környezetbe, majd a közelben tartózkodó másik emberre. Ezen kívül a fertőzött felületek és tárgyak megérintésével a vírus a kézre kerülhet, ami aztán az archoz, szájhoz, orrhoz érintve bejuthat a szervezetbe. A szájmaszk viselése nem biztosít 100% védelmet, de a maszkviseléssel megakadályozhatjuk, hogy a köhögéssel, tüsszentéssel távozó fertőző nyálcseppel átterjedjenek a másik emberre. Vigyázzunk egymásra!
 
A maszkot csak alapos kézmosás, kézfertőtlenítés után, teljesen tiszta kézzel vedd fel, vedd le ügyelve arra, hogy a külső részéhez ne érj!
 

Szájmaszk méretek:

Szájmaszk nőknek: 17x8 cm
Szájmaszk férfiaknak 2 méretben: 17x8 cm (a férfiak többségének elég ez a méret) vagy 20x8 cm
3-5 éveseknek - 13x6,5 cm (XXS)
6-10 éveseknek - 15x6,5 cm (XS)
10-14 éveseknek - 17x6,5 cm (S)
Mindegyik gyerekmaszk magassága 13 cm. 14 év felett már felnőtt maszkot szoktam javasolni.
 

Szájmaszk árak:

Egyedi maszkjaim ára egységesen: 1.990,- Ft/db + szállítási ktg.
6 db maszk rendelésétől 20% kedvezményt adok.
 
Szájmaszk viselése 2 éves kor alatt nem ajánlott!
 

Vállalási határidő:

3-7 munkanap az éppen aktuális munkáim függvényében.
 
Neked miben segíthetek, milyen egyedi szájmaszkot varrhatok?
 

Egyedi szájmaszk rendelő űrlap

Kedvezményes Zeka szájmaszk árak

  • 1-2 db: 1790 Ft/db
  • 3 db.: 1595 Ft/db
  • 4 db-tól: 1595 Ft/db
Jelöld be melyik maszkból, milyen méretben hány darabot készítsek?

Kérlek az alábbi linken található Drive mappából válaszd ki a neked tetsző anyagokat, és a kiválasztott képek számát írd be a megfelelő méretű, fajtájú maszkokhoz.
A maszkok egységára mérettől, típustól függetlenül: 1.990,- Ft/db.
6 db-tól 20% kedvezményt adok.

 

14 év felett már felnőtt méretű maszk használatát javaslom.
Válaszd ki a szállítási és fizetési módot!

Az űrlap nem összegzi a megrendelés végösszegét, azt manuálisan egy visszaigazoló e-mailben küldöm meg neked, miután ellenőriztem, hogy a kiválasztott anyag(ok) rendelkezésre állnak-e még. Köszönöm. B.Anikó

Számlázási és postázási adatok

2022. szeptembember 1-jétől kizárólag magánszemélyeknek értékesítek!

Vásárlói visszajelzések

"Anikó maszkjait nagyon szeretjük, bár jobb lenne nélkülük az élet. Csodaszép, minőségi anyagokból készülnek, jól illeszkednek, nem csúszkál, nem kell igazítani, több órás viselés mellett is kényelmes. Visszatérő vásárlók lettünk! Köszönjük Anikó!"
G-M. Viktória (világos tavasz)
2020.04.23.
 
"Az egész családom számára rendeltem már maszkokat Anikótól, mert nagyon kényelmes, nem fullasztó darabokat készít. Hatalmas választékkal dolgozik, férfi, női és gyerekmintás anyagok közül is lehet választani. Anikó ért a színekhez is, ha ismered a színtípusodat, ajánl is neked való anyagokat. Ha már egyre több helyen kell hordani a maszkot, a napi ruházatomhoz illő maszkot viselek. Hideg nyár típusként a rózsaszínek, lilák és világoskékek árnyalatai közül választottam.
M. Beáta, Budapest (hideg nyár)
2020.06.05.
 
"Tegnap átvettem az új maszkokat, köszönöm szépen, nagyon szépek. Nagyon kedvelem a maszkjaidat, tartósak, színesek, kényelmesek. Van olyan, amit tavasz óta egyfolytában nyúzok-mosok és még mindig teljesen jó állapotban van. Annak meg külön örülök, hogy a színtípusomnak megfelelő anyagokat is találtam nálad. Ma este fel is avatom az egyik újat."
F. Éva (hideg nyár)
2020.09.08.
 
"Azért szeretem Anikó maszkjait, mert jó a szabásuk, a fémbetét miatt tökéletesen illeszkednek az arcomhoz, és a magas pamuttartalmú anyag miatt nagyon kellemes viselet. Anikó nagyon kedves, segítőkész és nagyon gyorsan dolgozik, csak ajánlani tudom."
K-B. Dalma, Budapest
2020.09.23.