Termékek Menü
0
   

SZÁLLÍTÁS

Webáruházunkban a Te kényelmed érdekében regisztráció és bejelentkezés nélkül is tudsz vásárolni. Ha szeretnéd kipróbálni webáruházunkat, s regisztráció nélkül vásárolni, válaszd a "Vásárlás regisztráció nélkül" opciót. Regisztrációddal azonban számos előnyhöz juthaszt: könnyebben és gyorsabban tudsz vásárolni, nyomonkövetheted megrendeléseidet, figyelemmel kísérheted korábbi rendeléseidet.

 

Webáruházunk az alábbi szállítási módokat kínálja Neked:

Szállítási módjainkat igyekeztünk úgy összeállítani, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő formát. Ezért az alábbi szállítási módokat kínáljuk Neked:

>> Mivel többségében kis súlyú termékeket gyártunk, lehetőséged van 3 db ruhadarabig vagy 1 db plüssállatig ajánlott levélként kérni a megrendelt termékeket.

>> Természetesen, ha a gyorsaságot részesíted előnyben, s nem gond, hogy otthon vagy a munkahelyeden kell várni a szerződött futár partnerünkre, akkor Neked az MPL házhozszállítást javasoljuk.

>> Ha azonban Te szeretnéd átvenni a megrendelt termékeket a Neked megfelelő időben, akkor az MPL Postán maradó szállítási módunkat javasoljuk.

>> 20.000 Ft feletti rendelés esetén ingyen küldjük a csomagodat.

 

1.) Ajánlott küldemény

Választható fizetési módok: kizárólag előre utalással

Ezt a szállítási módot  50 gramm alatt, max. 3 db babaruha vagy 1 plüssállat esetén ajánlom. Ennél a szállítási módnál utánvétre nincs lehetőség , csakis banki előreutalással teljesíthető a megrendelés. A szállítást a Magyar Posta végzi. A küldeményt a Posta egyedi azonosítóval látja el, így követhető és visszakereshető a küldemény. Fontos tudni azonban, hogy mivel az ajánlott leveleken nincs értékbiztosítás , ha elveszne vagy megsérülne szállítás közben a csomag, a posta által fizetett kártérítés nem fedezi a megrendelt termékek értékét, így nem tudunk felelősséget vállalni a szállításért.

Csomagolás módja: légpárnás boríték (Egy borítékba 50 g-ig, max. 3 db babaruhát tudok elpostázni.)

Kézbesítési idő: 2-5 nap

0-50 g-ig 425Ft, melyért 3 babaruhát tudunk Neked elküldeni.

 

2.) Házhozszállítás

Választható fizetési módok: előre utalás vagy utánvét

Webáruházunk megrendeléseit partnerünk, az MPL futárszolgálata szállítja házhoz. A szállítási idő a feladástól számított 2 munkanap , 5 napos őrzési idővel . A csomagok kézbesítése munkanapokon, 8-17 óra közötti időszakban történik. Az MPL a küldeményt 2 alkalommal kísérli meg kézbesíteni Neked. Amennyiben az első kísérlet nem vezetett eredményre, az MPL a küldemény érekzéséről és a kézbesítés megkísérléséről értesítőt hagy hátra. (Amennyiben ebben az időszakban nem tartózkodsz otthon, szállítási címként munkahelyi címet is megadhatsz.) Ha megadtad telefonszámod, az MPL egyeztet a második kézbesítési kísérlet helyéről és idejéről. Ezután a következő munkanapon ismét megkísérli a küldemény kézbesítését. Ha a második kézbesítési kísérlet is sikertelen, akkor szintén értesítőt hagy hátra, amin feltünteti azt a postahelyet, ahol jogosult vagy átvenni a küldeményed 5 munkanapon belül.

Az át nem vett csomagok visszaszállítási költségét (800Ft) a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

Csomagod nyomon követése:
http://posta.hu/ugyfelszolgalat/nyomkovetes oldalon vagy telefonon - MPL internetes ügyfélszolgálat (06-40-31 32 33 - helyi tarifával hívható kék szám)

Csomagolás módja: légpárnás boríték a babaruhák számának megfelelően .

Kézbesítés ideje: 2 munkanap

Őrzési idő: 5 munkanap

Szállítási költség:

>> MPL házhozszállítás, előreutalással: 995 Ft

>> MPL házhozszállítás, utánvéttel: 1.235 Ft

>> 20.000Ft felett ingyenes a házhozszállítás.

 

3.) Postán maradó szállítás

Választható fizetési mód: előreutalással, utánvéttel (bankkártyával vagy készpénzzel a postán)

Ha a megrendelt csomagot Te szeretnéd átvenni egy Neked megfelelő időpontban, mert nem tudsz egész nap a futárra várni, akkor válaszd a MPL Postán maradó szállítási módját. Ebben az esetben az MPL a megrendelt termékeket egy hozzád közeli postahivatalba szállítja, s a mobilodra vagy e-mail címedre üzenetet küld a csomag hozzáférhetőségéről és az átvételi határidőről. Ezeket a küldeményeket a posták nyitvatartási idejében, akár hétvégén is át tudod venni az értesítéstől számított 10 munkanapon belül.

A csomagodat nyomon követheted a https://posta.hu/ugyfelszolgalat/nyomkovetes oldalon is, vagy az MPL internetes ügyfélszolgálat helyi tarifával hívható kék számán (06 40/31 32 33).

Az át nem vett csomagok visszaszállítási költségét (800Ft) a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

Csomagolás módja: légpárnás boríték a babaruhák számának megfelelően .

Kézbesítés ideje: 2 munkanap

Őrzési idő: 5 munkanap

Szállítási költség:

>> MPL Postán maradó, banki utalással: 800Ft

>> MPL Postán maradó, utánvéttel: 1.040Ft

>> 20.000Ft felett ingyenes a házhozszállítás.