Saját készítésű ajándékot adni a legnagyobb öröm!

Mindegy milyen alkalom, lehet az szülinap, karácsony, vagy más neves alkalom, a kézzel készült ajándéknál nincs nagyobb öröm. Mégpedig azért, mert ebben benne van az összes szereteted, törődésed, kreativitásod és nem utolsó sorban az időd, amit az elkészítésére fordítottál.

Nincs is annál szebb köszönet, mint gyermeded, unokád fülig érő, boldog mosolya. Lehet, hogy elsőre nem sikerül "tökéletesre" az ajándékod, de gyermeked, unokád büszkén meséli majd fűnek-fának, hogy Te csináltad, Tőled kapta.

Képzeld csak el, milyen érzés lesz látni, ahogy azzal a plüssjátékkal alszik majd el szorosan magához ölelve, amit Te készítettél neki. Azt hiszem ez az élmény felbecsülhetetlen! Ezután már mindenhová magával fogja cipelni, bárhová megy, bárhol alszik. Ez lesz a kedvence, és úgy kell majd könyörögni neki, hogy néhanapján engedje meg kimosni.

Alvó kislány banik plüssállattal

 

Kajla plüsskutya szabásminta

Ha Te is szeretsz varrni, mert közben kiélheted kreativitásodat, megvalósíthatod önmagadat vagy egyszerűen csak jó érzéssel tölt el, hogy új érték születik a kezedben, akkor Neked ajánlom saját tervezésű szabásmintáimat, melyek mindegyikét már többször elkészítettem, így biztos lehetsz benne, hogy kipróbált és megvarrható szabásmintákat kapsz.

Ezek nem csak egyszerű szabásminták, hanem több oldalas képes útmutatók, melyben lépésről lépésre bemutatom az adott plüssállat elkészítését fotókkal illusztrálva. Menet közben pedig pár tippet, hasznos tanácsot is adok a megvarrásukhoz.

A szabásminták többsége az ingyenes, öt részes mesesorozat - Kajla világgá megy - szereplőit eleveníti meg. Így, ha van gyermekednek, unokádnak kedvenc szereplője, ne habozz varrd meg neki kedvencét, hogy éjjel-nappal vele lehessen.

Kezdők is bátran kipróbálhatják, bő egy óra alatt elkészíthetők.

 

Nézd meg milyen szabásmintákat készítettem eddig. Ha valamelyikről több információt szeretnél tudni, csak kattints a képre, és máris többet olvashatsz róla.