Clone of Babacsörgők 5


Ára:
4.350 Ft - 5.040 Ft
  • 2022.szep.26.

Hamarosan újszülött baba érkezik a családba? Ebből az alkalomból keresel egyedi, névreszóló babaváró, babaköszöntő ajándékot? Akkor jó helyen jársz.

Vidám, színes, állatos babacsörgőimet 100% pamutvászonból, pihe-puha tapintású mikropolárból és antiallergén PES tömőanyagból készítem. Nem tartalmaznak apró, mozgó alkatrészeket, a szemeket, szájvonalat kézzel hímzem, varrom fel.

Már újszülött kortól használhatók, azonban igazán 3-4 hónapos kortól ajánlom, amikor a kisbabák kezdik felfedezni kezüket, tudatosan irányítani karjukat és mindenért nyúlnak, mindent meg akarnak fogni, a szájukba venni. Felár ellenében névre szólóan is kérhető, ettől lesz igazán egyedi babaváró ajándék.

Magasságuk: 19-20 cm

Tisztítás: alacsony hőmérsékleten (40 fokon) mosógépben mosózsákban/kispárnahuzatban mosható

Elérhető figurák: róka, kutya, cica, béka, kacsa, nyuszi, rénszarvas

Elkészítési idő (a részletek véglegesítését követően): Ezek a termékek nincsenek készleten, mivel minden egyes babacsörgőt a Te igényedre szabok! 5 munkanap + szállítás (1-3 munkanap)

Elállási jog: Egyedi gyártású, általad meghatározott paraméterek alapján elkészített (nevesített) termék esetén a 45/2014. (II.26.) kormányrendelet 29. § (1) bekezdés c) pontja szerint elállási jogoddal nem élhetsz, mivel kifejezetten a Te kérésednek megfelelően készítettem el a terméket. Megértésedet köszönöm!

Amennyiben olyan figurát szeretnél, ami nincs a kínálatba, akkor is keress bátran!

Én is szeretnék egy babacsörgőt!

"Pénteken megérkeztek a csörgők. Nagyon szépek, így élőben még jobban tetszenek! Köszönöm! A dobozba rejtett kis ajándékokat is!" F. Anita

"Megérkezett hozzánk a kiskacsa! Nagyon szép és igényes munka, kedves csomagolásban! Kislányunk nagyon örült neki! Köszönjük a meglepetést is! Egyáltalán nem számítottunk rá." Cs. Ágnes

"Köszönöm, nagyon szép lett, és a gyorsaságot is!" N.Beáta


A kisbabákra gondolva alkottuk meg állatos marokfiguráinkat, babacsörgőinket. Tudjuk, hogy a babák első játéka a csörgő. Az általunk tervezett állatos csörgők lágy hangot adnak, mégis felkeltik a babák érdeklődését, de nem mennek az anyuka idegeire.

A babacsörgők tervezése során az volt a célunk, hogy megmaradjunk az egyszerű vonalvezetésnél, a szerethetőségnél, valamint, hogy figuráink jól illeszkedjenek az apró kezekbe. Már újszülött kortól használható, így ideális ajándék akár babalátogatóba is. Azonban igazán 3-4 hónapos kortól ajánlom, amikor a pici babák kezdik felfedezni kezüket, tudatosan irányítani karjukat és mindenért nyúlnak, mindent meg akarnak fogni, a szájukba venni. Ekkortól képesek már hosszabb ideig is a kezükben tartani, rázogatni egy tárgyat. Éppen ezért a csörgő az első igazi játékuk. és már akár újszülött kortól is használhatóak legyenek. Minden egyes darabot gondosan válogatott minőségi alapanyagok, gazdag színvilág, igényes kivitelezés jellemez. A vidám színek elősegítik a babák látásfejlődését, az állatokba elrejtett csörgő a szem- és mozgáskoordinációt, a különböző anyagok pedig a taktilis (tapintás) érzékelésüket. A szemeket és a szájvonalat kézzel hímzem, varrom fel.

Még a legegyszerűbb karaktereket is mi magunk tervezzük!

Ezek a puha, babakézbe illő, vidám, színes babacsörgők ideális társak alváshoz, játékhoz, sétákhoz vagy épp utazáshoz. De babaváró, babaköszöntő ajándéknak is tökéletesek.

Vigyázz, mert könnyen beleszeretsz!


További képek a termékről