Erdei állatok ujjbábkészlet


  • 2018.nov.19.
  • Készleten, Ujjbábok

Legújabb - Az erdei akadályverseny c. mesénkhez készült egyedi ujjbábkészlet. Használd a mese elbábozásához, egyéb mesék eljátszásához vagy mondókázáshoz. Ez utóbbihoz itt találsz egy kis segítséget: Rókás mondókák, versek, kiszámolók, mesék.

Tudtad, hogy a magyar népmesék egyik legkedveltebb, és legtöbbet szerepelt állata a róka? Így nemcsak az én mesémet tudod vele színesíteni, hanem bármelyik magyar népmesét, melyben a róka, farkas, medve szerepel.

A készlethez most ajándékba adom Nezvál Eszter: Az erdei akadálypálya c. (illusztrálatlan) meséjét is.

Anyaga: kiváló minőségű, puha 100% poliészter filc, melyre emberi egészségre nem ártalmas festékkel nyomtattuk a mintát.

Tisztításuk: Kézmeleg vízben, kizárólag finoman nyomkodva javasolt. A festék ugyan bele sül az anyagba, így azzal nincs gond, de az anyag jellegéből adódóan a felület dörzsölés hatására bolyhosodhat, így a minta erősebb mosás esetén sérülhet.

Ujjbábok magassága: 10-12 cm, szélességük: 7-11 cm

A készlet tartalma:
- 1 db róka ujjbáb
- 1 db farkas ujjbáb
- 1 db medve ujjbáb

Ha többféle ujjbábcsomagot is szeretnél rendelni, kattints ide!

Ha pedig szereted az állatos meséket, és szoktál még esténként mesélni óvodás csemetédnek, iratkozz fel ingyenes mesesorozatomra, melyek eljátszásához szintén találsz saját tervezésű ujjbábokat.

Sok örömmel és mosollyal teli bábozást, mesélést kívánok!