Gombás mesebögre - nevesíthető


  • 2017.okt.20.
  • Kiegészítők

Kedvenc mesefigurád már a reggeli kakaónál/ teánál is Veled lehet.

Kajla meséje ihlette ezt az egyedi meseillusztrációval díszített kerámia mesebögrét. Kedves ajándék bármilyen alkalomra (legyen az szülinap, névnap, karácsony vagygyereknap stb.). A bögre hátoldalára kérhető név és születési dátum. Lepd meg ovis csemetédet egy névre szóló saját bögrével. Garantálom, hogy ebből még a reggeli kakaó vagy tea is finomabb, egy mesével kombinálva pedig még vidámabban és zökkenőmentesen indulhatnak a reggelek. :-)  Mosogatógépben és mikrohullámú sütőben is használható.

Űrtartalom: 3 dl
Bögre magassága: 9,5 cm
Átmérője: 8 cm

Gyártási idő
Mivel a bögrékből nem tartok készletet, ezért a  - főleg, ha személyre szabva névvel és születési dátummal megnyomva kéred - gyártási idő kb. 1-2 hét + postázás (kb. 2 nap). Kérlek a megrendelésednél ezt vedd figyelembe. Amennyiben névre szólóan kéred a bögrét, abban az esetben csak előreutalással rendelheted meg, és csak az összeg beérkezése után indítom el a gyártást.

Elállási jog
Itt szeretnélek arról is tájékoztatni, hogy egyedi gyártású, általad meghatározott igényeknek megfelelő megrendelés (pl. névre szóló bögre stb.) esetén a 45/2014. (II.26.) kormányrendelet 29. § (1) bekezdés c) pontja alapján vásárlástól való elállási jogodat nem gyakorolhatod, mivel a bögrét kifejezetten a Te kérésednek, a Te adataiddal gyártom le. Megértésedet előre is köszönöm.

Ha tetszik a gombás mesebögre, rendeld meg itt!