Kézzel festett cápás porcelán bögre plüssállattal - 5.990Ft


Kézzel festett cápás porcelán bögre gyerekeknek mini plüssállattal
  • 2017.okt.22.
  • Porcelán gyerek étkészletek

Vigyél színt és vidámságot az étkezőasztalra! Ezzel az állatmintás, kézzel festett porcelán étkészlettel szeretnék mesés hangulatot varázsolni étkezőasztalotokra, hogy még vidámabbak legyenek a közös étkezések. Ideális ajándék névnapra, szülinapra, karácsonyra vagy csak úgy. A porcelántermékek Szizi Művek keze munkáját dicsérik.

Az étkészlet tartalma:
- 1 db kézzel festett porcelánbögre,
- 1 db kézzel készült mini cápa (kb. 12 cm magas).

A textilfigura 100% pamutvászonból, pihe-puha mikropolárból készült, antiallergén tömőanyaggal van tömve. Az étkészlet mosogatógépben és mikróban is használható! A termékekre Szizi a porcelánfestéket 820 fokon égeti rá, így beleég a mázba. Az összes porcelántermék bevizsgált termék, így megfelel az egészségügyi szabványoknak!

Tedd személyesebbé az étkészletet, kérd névre szólóan!
A készletet a textilállatokon lévő gombszemek miatt 3 éven felülieknek ajánljuk!

Jó étvágyat kívánunk!

Ha szeretnéd megrendelni a cápás bögrét a plüssállattal, kattints a megrendelem gombra! A mini készlet a későbbiekben tovább bővíthető cápás kistányérral és cápás müzlistállal is.

Itt szeretném jelezni, hogy a gombra kattintva átkerülsz Szizi művek megrendelőlapjára, mert technikai okok miatt nála lehet megrendelni ezeket a porcelán étkészleteket, és  ő is fogja postázni a megrendeléseket. Természtesen én a háttérben mindenben a segítségére vagyok.

Megrendelem a cápás bögre csomagot!