Textil Mikulás zsákok


Ára:
2.890Ft - 3.280Ft
  • 2022.szep.26.

A gyerekek minden évben nagy örömmel várják a Mikulás érkeztét. Kitisztítják csizmáikat és kiteszik az ablakba, hátha a Mikulás ajándékokkal tölti meg azt az éj leple alatt. Tedd egyedivé Te is az ajándékozás örömét! A piros celofán Mikulás zacskó helyett idén lepd meg gyermekedet, unokádat egy pamutvászonból készült, névre szóló Mikulás zsákkal. Ennek a textil Mikulás zsáknak az az előnye, hogy többször használhatod, így a környezetedet is véded vele.
 

Mérete: 20x30 cm, alul egy 4 cm-es talpa is van, ezáltal könnyebben megállnak a benne elrejtett egészséges finomságok, apró ajándékok, no meg az elengedhetetlen Mikulás csoki.
Alapanyaga:  100% pamutvászon, szatén vagy ripsz kötözőszalaggal és filcből készült ajándékkísérővel, amire nevesítés esetén kézzel hímzem rá a kért nevet. A zsákok mintája változó.
Ára:  2.890,- Ft/db + 390,-Ft/db (ha nevet is kérsz rá)

Utolsó szállítási nap: 2022. november 28. (hétfő), hogy az addig kifizetett egyedi Mikulás zsákok december 6-áig mindenképpen odaérjenek hozzád. Ezután már csak személyes átvételt tudok biztosítani a székhelyemen (III. kerület).

Máris rendelek egy Mikulás zsákot!
Mást szeretnék, írok neked!

"Nagyon szép zsákok! Korrekt eladó és gyors munka. :) Köszönöm! " R. Andrea

"De szépek lettek :)" M. Melinda


A gyerekek minden évben nagy örömmel várják a Mikulás érkeztét. Kitisztítják csizmáikat és kiteszik az ablakba, hátha a Mikulás ajándékokkal tölti meg azt az éj leple alatt.

Varázsold egyedivé a várakozás örömét! A piros celofán Mikulás zacskó helyett idén lepd meg gyermekedet, unokádat egy pamutvászonból készült, névre szóló Mikulás zsákkal. Környezetbarát hazai kézműves termék, évről évre újrahasználhatod.

Manapság egyre inkább előtérbe kerülnek az egészséges Mikulás csomagok. Na de mit tegyünk bele, ha ilyen csomagot szeretnénk összeállítani?

  • A tejcsoki helyett válasszunk magas kakaótartalmú étcsokit!
  • Friss vagy aszalt gyümölcsök (mandarin, narancs, aszalt szilva, aszalt barack stb.)
  • Olajos magvak (pl. mandula, dió, mogyoró)
  • Tehetünk bele házi készítésű kekszet is, főleg, ha valamilyen allergiája, ételintoleranciája van gyermekünknek.

No és valamilyen apró játékról (pl. kisautó, kártyajáték, babacsörgő, gyurma, építőjáték, buborékfújó, mesekönyv stb.) vagy esetleg közös élménykártyáról se feledkezzünk meg!

A Mikulás zsák mérete:

20x30 cm, alul egy 4 cm-es talpa is van, ezáltal könnyebben megállnak a benne elrejtett egészséges finomságok, apró ajándékok, no meg az elengedhetetlen Mikulás csoki.

A Mikulás zsák alapanyaga:

100% pamutvászon, szatén vagy ripsz kötözőszalaggal és filcből készült ajándékkísérővel, amire nevesítés esetén kézzel hímzem rá a kért nevet. A zsákok mintája változó.

A Mikulás zsák ára:  2.890,- Ft/db + 390,-Ft/db (ha nevet is kérsz rá)

Mikulás zsák tisztítása: a rajta lévő dekorfilcnek köszönhetően, kézi mosást javaslok kerülve a díszt.

Utolsó szállítási nap: 2022. november 28. (hétfő), hogy az addig kifizetett egyedi Mikulás zsákok december 6-áig mindenképpen odaérjenek hozzád. Ezután már csak személyes átvételt tudok biztosítani a székhelyemen (III. kerület).

Neked milyen textilzsákot készíthetek?


További képek a termékről