Varázsolj mesés és örömteli pillanatokat az étkezőasztalra!

  • Emlékszel még gyerekkorodból a Jancsi és Juliskás tányérra? Alig vártad már, hogy elfogyjon a tányérról az étel, és meglásd a mesét. Szeretnéd, ha gyermeked is átélhetné ezt az élményt, könnyebbek és örömtelibbek lennének a közös étkezések?
  • És arra emlékszel, mikor a nagyiéknál nyaraltál, és reggel a kedvenc bögrédben várt a kakaó, mellette a tányéron a vajas kalács, és finom illatok lengték be a konyhát?
  • Rosszul eszik gyermeked, és úgy érzed már mindent kipróbáltál, hogy ösztönözd őt az evésre?
  • Látogatóba mész barátnődhöz, rokonokhoz, ismerősökhöz és nem szeretnél üres kézzel beállítani, de nem akarsz drága vagy haszontalan ajándékot venni?
  • Olyan ajándékot akarsz, ami garantáltan meglepetés lesz, és egész biztosan nincs még ilyen neki, nem több millió példányban jött le a kínai gyártósorról?
  • Szeretnéd ovis gyermeked szépérzékét fejleszteni, a hazai kézműipart támogatni, igényes és eredeti termékre vágysz?

 

Akkor Neked ajánlom barátnőmmel - Szizi művekkel - közös együttműködésünk eredményeképp megszületett kézzel festett, gyerek porcelán étkészleteinket mini plüssel kiegészítve, melyek egyszerre hasznosak és cukik, egyaránt örömet okoznak gyereknek és felnőttnek. Garantáltan egyediek és saját tervezésűek. Alkalomtól függően választhatsz a kisebb alapcsomagtól (S csomag) a full extrásig (L csomag). Egy névvel még személyesebbé teheted az ajándékot.

Díszdobozban is kérhető, boltban nem kapható!

 

Csomagok tartalma:

S doboz: mini plüssállat bögrével

M csomag: mini plüssállat bögrével és kistányérral

L csomag: mini plüssállat bögrével, kistányérral és müzlistállal

Figyelem! A csomagok megbontva vagy más, a képen nem szereplő állatokkal nem rendelhetők!

Választható mini plüssállatok:

róka, tukán, bagoly, béka, cápa

 


Karácsonyi limitált ajánlat

November 10-től december 15-ig nem csak a fenti állatokkal, hanem Rudolffal, a rénszarvassal (természetesen kis méretben, a fotón M-es méretű állat szerepel) is rendelhető készlet. Ezt a készletet a többitől eltérően hópelyhek díszítik.

 

 

 

 

Megrendeléshez vagy további információkért, kattints az alábbi gombra!