Fekete bárány


  • 2017.okt.22.
  • Húsvét, Plüssállatok

Bee a kisbárány egy lassú, komótos, mindent megfigyelő, a világra rácsodálkozó barika. Egy nap a réten legelészve megérzi, hogy baj történt a barátaival, ezért utánuk ered, szembeszáll az erdei manóval, és türelmével megmenti Kajlát és Pamacsot. Ezért is kapta a róla szóló mese "A türelem jutalma" címet. A többi állathoz hasonlóan Bee-nek is szüksége lesz új gazdára, aki - talán épp Te leszel az - befogadja, védelmezi és szerető otthont biztosít számára kalandjai után.

Kiváló ajándék lehet

  • gyermekednek, unokádnak, ha szereti a plüssállatokat, és elmúlt már 3 éves,
  • ha bárány a jele az oviban,
  • azoknak, akik szeretik az egyedi, nem tucat termékeket,
  • azoknak, akik szeretnek "színesen" élni,
  • azoknak, akik első látásra beleszeretnek,
  • és nem utolsósorban azoknak, akik állatszőr allergiában szenvednek, és emiatt nem lehet saját, élő cicájuk. Termékeim mindegyike antiallergén tömőanyaggal van tömve.

Gombszemei miatt 3 éven felülieknek ajánlom.

Rövid részlet Bee meséjéből

"Élt egyszer egy széles, virágos mezőn egy békés természetű, kedves kis bárány. Bari naphosszat csendesen legelészett, s közben elmerült a természet szépségében. Sokat volt egyedül, de ez egyáltalán nem zavarta. Szerette figyelni a madarakat, a környék állatait, csodálattal nézegette a színpompás virágokat, mielőtt elrágcsálta őket. Egy napsütötte délelőtt éppen egy méhet nézegetett, ahogy a virágport gyűjtögette. Egyszer csak egy ismerős kiskutya tűnt fel a tisztáson. A kíváncsi Kajla néhanapján meglátogatta Barit, mikor erre vezetett az útja."

Külső megjelenése

Test eleje: 100% kiváló minőségű pamutvászon
Test háta: pihe-puha mikropolár (100% poliészter)
Töltet: 100% poliészter, antiallergén tömőanyag
Díszítés: műanyag gomb, esetleg színben hozzáillő sál.
Magassága (M-es méret): kb. 18 cm
Nevesíthető: a hasára tudom ráhímezni a kért nevet.

Puhaságának köszönhetően nagyon jó érzés simogatni és odabújni hozzá. Vidám színeivel kicsik és nagyok arcára egyaránt mosolyt varázsol. Egy névvel még személyesebbé teheted.

Készleten: 1 db, azonnal megvásárolható!