Sárga kiskacsa


Tási, a kiskacsa
  • 2017.okt.22.
  • Húsvét, Plüssállatok

Tási egy folyton éhes, falánk, kíváncsi kiskacsa, aki minden útjába kerülő dolgot megkóstol. Anyukája már sok mindenre megtanította, többek között arra is, melyek azok az ételek, amiket nem szabad megennie, mert megbetegszik tőle. Egy napon azonban kirándulók érkeznek a tó mellé, s ebből lesz a bonyodalom... A többi állathoz hasonlóan Tásinak is szüksége lesz új gazdára, aki - talán épp Te leszel az - befogadja, védelmezi és szerető otthont biztosít számára kalandjai után.

Kiváló ajándék lehet

  • gyermekednek, unokádnak, ha szereti a plüssállatokat, és elmúlt már 3 éves,
  • ha kiskacsa a jele az oviban,
  • azoknak, akik szeretik az egyedi, nem tucat termékeket,
  • azoknak, akik szeretnek "színesen" élni,
  • azoknak, akik első látásra beleszeretnek,
  • és nem utolsósorban azoknak, akik állatszőr allergiában szenvednek, és emiatt nem lehet saját, élő cicájuk. Termékeim mindegyike antiallergén tömőanyaggal van tömve.

Gombszemei miatt 3 éven felülieknek ajánlom.

Rövid részlet Tási meséjéből

"Egy tó partján, a nádasban lakott családjával, Kurutty béka szomszédságában. Nyolc testvére után utolsónak bújt ki a tojásból, élénken kiabálva látta meg a napvilágot. Folyton éhes volt, szülei alig győzték etetni. Mikor megnőtt, és egyedül kereste az élelmet, falánkságában mindent megkóstolt, ami az útjába került. Egyszer egy hosszú cipőfűzőt kellett kihúzni a szájából, máskor egy eldobott alufólia gombóc akadt a torkán."

Külső megjelenése

Test eleje: 100% kiváló minőségű pamutvászon
Test háta: pihe-puha mikropolár (100% poliészter)
Töltet: 100% poliészter, antiallergén tömőanyag
Díszítés: műanyag gomb, esetleg színben hozzáillő sál.
Magassága (M-es méret): kb. 18 cm
Nevesíthető: a szárnyára tudom ráhímezni a kért nevet.

Puhaságának köszönhetően nagyon jó érzés simogatni és odabújni hozzá. Vidám színeivel kicsik és nagyok arcára egyaránt mosolyt varázsol. Egy névvel még személyesebbé teheted.

Készleten: 1 db, azonnal megvásárolható!