Piros fehér pöttyös plüssnyuszi


  • 2017.okt.23.
  • Húsvét, Plüssállatok

Drazsé a nagyon jószínű, kedves nyuszi mesesorozatom második szereplője. Nagyon szorgos, saját répaültetvényén dolgozik, és nagyon büszke a munkájára. Egy napon elindul a piacra saját termesztésű répáival, amikor szó szerint összeütközik Kajlával a kiskutyussal. Így kezdődik barátságuk. Ám Kajlához hasonlóan Drazsénak is szüksége lesz új gazdára, aki - talán épp Te leszel az - befogadja, védelmezi és szerető otthont biztosít számára kalandjai után.

Kiváló ajándék lehet

  • gyermekednek, unokádnak, ha szereti a plüssállatokat, és elmúlt már 3 éves,
  • azoknak, akik szeretik az egyedi, nem tucat termékeket,
  • azoknak, akik szeretnek "színesen" élni,
  • azoknak, akik első látásra beleszeretnek.

Gombszemei miatt 3 éven felülieknek ajánlom.

Rövid részlet Drazsé meséjéből

"Történt egyszer, hogy Drazsé vásárba indult, maga után húzva szekerét, benne a friss, harsogó, eladásra szánt répákkal. Ment, mendegélt vidáman fütyörészve a széles úton, mikor meglátott egy lobogó fülű kiskutyát, amint épp egy színes pillantót kergetett a réten."

Külső megjelenése

Test eleje: 100% kiváló minőségű pamutvászon
Test háta: pihe-puha mikropolár (100% poliészter)
Töltet: 100% poliészter, antiallergén tömőanyag
Díszítés: 2 műanyag gomb, esetleg színben hozzáillő sál.
Magassága (M-es méret): kb. 18 cm

Puhaságának köszönhetően nagyon jó érzés simogatni és odabújni hozzá. Vidám színeivel kicsik és nagyok arcára egyaránt mosolyt varázsol. Egy névvel még személyesebbé teheted.

Sajnos, ez a nyuszi már gazdára talált! Ha Te is szeretnél egy saját kisnyuszit kattints ide és rendelj egy egyedi, csak rád jellemzőt.