Egyedi plüssfigura megrendelő

Rendelj egy egyedi, csak rád vagy a megajándékozottra jellemző plüssfigurát! Jelenleg több, mint húsz karakter közül választhatsz. (Ha teljesen egyedi, nem létező állatot szeretnél, vedd fel velem a kapcsolatot e-mailben vagy a Kapcsolat menüpontban.) A megrendelő űrlap segítségével válaszd ki, hogy milyen méretű, színű állatot/figurát szeretnél, kérsz-e rá nevesítést vagy kiegészítőt, a többit pedig bízd rám. Garantálom, hogy nem fog csalódni az illető, akit szeretnél meglepni vele. Ha valami extra kérésed lenne, írd be a megjegyzésbe a megrendelés végén. :-)

Rendelésed beérkezése után hamarosan felveszem veled a kapcsolatot a részletek megbeszélése végett, ill. javaslatot teszek az anyagokra.

Fontos! Vannak olyan állatok, amelyek karakteréhez ugyanúgy hozzátartozik egy bizonyos szín vagy árnyalat párosítása (pl. panda, pingvin - fekete-fehér; róka - vörös/narancs-fehér stb.), mint a jellegzetes forma vagy minta (pl. tigris, zebra = csíkos). Az ilyen figurák megrendelése esetén ezt vedd figyelembe, mert például egy lila-rózsaszín csíkos panda, nem fog pandára hasonlítani. Vagy a nyuszinál sem szerencsés, ha világos a teste, és sötét színű a pofája. :-)

Tedd személyesebbé az ajándékot, kérd névre szólóan!

Ha az állat hasán lévő minta engedi (pl. egyszínű vagy aprómintás), akkor kézzel belehímzem az általad kért, max. 6-8 karakterből álló nevet. Ha úgy ítélem meg, hogy ez nem lehetséges, akkor egy nyakba köthető egyszínű kendőt készítek mikropolárból és 100% pamutvászonból, és erre hímzem rá a kért nevet. A kendő mindkét oldalán hordható, de csak a pamutvászon oldalán található a név. A kendő színét minden esetben a megrendelt plüssállathoz igazítom.

Elkészítési idő (a részletek véglegesítését követően)

5 munkanap + szállítás (1-3 munkanap)

Elállási jog

Egyedi gyártású, általad meghatározott paraméterek alapján elkészített termék esetén a 45/2014. (II.26.) kormányrendelet 29. § (1) bekezdés c) pontja szerint elállási jogoddal nem élhetsz, mivel kifejezetten a Te kérésednek megfelelően készítettem el a terméket. Megértésedet köszönöm!

Vásárlói visszajelzések

"Anikó figurái annyira bájosak, hogy nem csak babáknak, de meglett felnőtt férfinak is bátran lehet ajándékozni, biztosan mosolyt csal az arcukra nekik is. Tudom, próbáltam, bejött."
C.Ildikó, Budapest (tukán)
2017.08.03.

"Nyúl Úr (az űrből) azóta családtag, még nyaralni is eljött velünk. A családban egyesek szerint vérnyúl és éjszaka torokra támad, de ez még nem bizonyított tény. :-) Egyszóval imádjuk! Imádom a türkizt, lilát, sötétkéket, tényleg nagyon tetszik. Jó kézbe venni. Ha egyszer lesz gyermekem, neki adom majd."
W. Réka, Budapest (nyuszi)
2016.09.07.

" Nagyon köszönjük, annyira cuki én már most imádom. Nono vasárnap kapja meg, de szerintem ő is imádni fogja.....Imádja! Nagyon eltaláltad! Köszönjük!"
T. Emese, Dunakeszi (csikóhal egyedi rendelésre)
2016.08.27.

"Köszönöm megérkezett! A mosómaci nagyon cuki! Az anyagok gyönyörűek. Hálás vagyok érte. Levendulapárnácskákért külön köszönet."
P.Rita, Budapest (mosómedve egyedi rendelésre)
2016.06.22.

"Nézd, milyen aranyos....és hogy szemmel tart! Köszönöm szépen még egyszer!"
B. Martina  (bagoly vintage színekben)
2016.06.17.

"Ádi is ölelgette. Szabi megnézte, elnevezte (Vöröskékvér), elolvasta és lerakta. Tudod, ő már nagyfiú. Majd mikor ment fel aludni, suttyomban a hóna alá csapta, felvitte az ágyába a másik két sárkány mellé. Mina vitte oviba is. Tegnap óta le se tette, csak fürdésnél. Mina egy hete hurcingolja mindenhova Szivecskecsillagot. Ádám tegnap óta le sem teszi a Pandát. Apu megnézte őket. Azt mondta bárki is csinálta, ritka szép és igényes munka. Apu szájából ez nagyon nagy szó. Az anyukája szabómester volt. Varrásban nőtt fel."
F. Orsolya, Monor (sárkány, panda, unikornis egyedi rendelésre)
2016.05.24.