Rózsaszín kék cica


  • 2017.okt.22.
  • Plüssállatok

Pamacs a cica, egy nagyon félénk kismacska, és szintén mesesorozatom egyik szereplője. Igen óvatos állat, aki nem szereti a hangos zajokat, és mindentől megijed, főleg a munkagépektől. Egy nap félelmében elszökik otthonról. Menekülése közben megismerkedik Borzassal, a bagollyal és Drazséval, a szorgalmas, jószívű nyuszival. Vajon a mese végére sikerül Pamacsnak legyőznie félelmét? Drazsénak is szüksége lesz új gazdára, aki - talán épp Te leszel az - befogadja, védelmezi és szerető otthont biztosít számára kalandjai után.

Kiváló ajándék lehet

  • gyermekednek, unokádnak, ha szereti a plüssállatokat, és elmúlt már 3 éves,
  • azoknak, akik szeretik az egyedi, nem tucat termékeket,
  • azoknak, akik szeretnek "színesen" élni,
  • azoknak, akik első látásra beleszeretnek,
  • és nem utolsósorban azoknak, akik állatszőr allergiában szenvednek, és emiatt nem lehet saját, élő cicájuk. Termékeim mindegyike antiallergén tömőanyaggal van tömve.

Gombszemei miatt 3 éven felülieknek ajánlom.

Rövid részlet Pamacs meséjéből

"Történt egyszer, hogy egy markoló gördült be az udvarra. Követték még más hatalmas szörnyetegek is, de azt Pamacs már nem várta meg, átszaladt gyorsan a szomszédba. Igen ám, de hamarosan ott is megjelentek a munkagépek, s akkora lárma és földrengés kerekedett a környéken, hogy szegény cica félelmében hetedhét határon túlra menekült előle."

Külső megjelenése

Test eleje: 100% kiváló minőségű pamutvászon
Test háta: pihe-puha mikropolár (100% poliészter)
Töltet: 100% poliészter, antiallergén tömőanyag
Díszítés: 2 műanyag gomb, esetleg színben hozzáillő sál.
Magassága (M-es méret): kb. 18 cm

Puhaságának köszönhetően nagyon jó érzés simogatni és odabújni hozzá. Vidám színeivel kicsik és nagyok arcára egyaránt mosolyt varázsol. Egy névvel még személyesebbé teheted.

Sajnos, ez a cica már gazdára talált! Ha Te is szeretnél egy saját kiscicát kattints ide és rendelj egy egyedi, csak rád jellemzőt vagy nézz körül a Galériában, hátha találsz olyat, ami tetszik.