Egyedi marokfigura megrendelő

Rendelj egy egyedi, csak rád vagy a megajándékozottra jellemző marokfigurát! Jelenleg hét karakter (kutya, nyuszi, cica, béka, kacsa, róka és rénszarvas) közül választhatsz. (Ha teljesen egyedi, nem létező állatot szeretnél, vedd fel velem a kapcsolatot e-mailben vagy a Kapcsolat menüpontban.) A megrendelő űrlap segítségével válaszd ki, hogy milyen színű állatot/figurát szeretnél és kérsz-e rá nevesítést. A többit pedig bízd rám. Garantálom, hogy nem fog csalódni az illető, akit szeretnél meglepni vele. Ha valami extra kérésed lenne, írd be a megjegyzésbe a megrendelés végén. :-)

Rendelésed beérkezése után hamarosan felveszem veled a kapcsolatot a részletek megbeszélése végett, ill. javaslatot teszek az anyagokra.

Fontos! Vannak olyan állatok, amelyek karakteréhez ugyanúgy hozzátartozik egy bizonyos szín vagy árnyalat párosítása (pl. róka - vörös/narancs-fehér stb.), mint a jellegzetes forma vagy minta (pl. tigris, zebra = csíkos). Az ilyen figurák megrendelése esetén ezt vedd figyelembe, mert például egy lila-rózsaszín csíkos panda, nem fog pandára hasonlítani. Vagy a nyuszinál sem szerencsés, ha világos a teste, és sötét színű a pofája. :-)

Elkészítési idő (a részletek véglegesítését követően)

5 munkanap + szállítás (1-3 munkanap)

Elállási jog

Egyedi gyártású, általad meghatározott paraméterek alapján elkészített (nevesített) termék esetén a 45/2014. (II.26.) kormányrendelet 29. § (1) bekezdés c) pontja szerint elállási jogoddal nem élhetsz, mivel kifejezetten a Te kérésednek megfelelően készítettem el a terméket. Megértésedet köszönöm!