Advent | Bakonyi Anikó | baniko műhelye

3+1 adventi naptár ötlet vállalkozó anyukáktól

Idén december 2-án kezdődik az adventi időszak, ekkor gyújtjuk meg az adventi koszorún az első gyertyát. A karácsonyig hátralévő 4 hét a várakozás, az ünnepre való készülődés ideje. Sokaknál azonban talán az év legstresszesebb időszaka ez. Engedj meg magadnak egy kis pihenést, lelki feltöltődést. Nem baj, ha nincs ötfogásos menü; ha nem csillog-villog a lakás. Egy vidám, derűs anyukának minden családtag jobban örül, és még Te is jobban fogod érezni magad a bőrödben. A külsőségek helyett inkább koncentrálj a közös élményekre, mert öregkorodban nem arra fogsz emlékezni, hogy milyen tiszta volt a lakás, ház, hanem, hogy milyen díszeket készítettetek közösen a gyermekeddel, hogy a mézeskalácssütés közben mit rontottatok el, hogyan égettétek el stb.

Adventi készülődés - filc adventi naptárak

 

Láttuk már milyen klassz adventi naptárt lehet készíteni gyufásdobozból, ill. papírból. Ma viszont filcből készült naptárakat szeretnék mutatni nektek, melyek a papírból készülteknél tartósabbak, s akár évekig újra és újra felhasználhatók. Persze egy kicsivel több időt vesz igénybe az elkészítésük, de megéri.Elsőként egy olyan egyszerű kis minitáskákat mutatok be, amit akár nagyobb gyerekek is meg tudnak csinálni. Csak filc, színes hímzőfonal, szép szalag, ill. színes gomb szükséges hozzá.  A képekre kattintva az elkészítésüket is nyomon követhetitek.

Üdvözöllek műhelyemben!

Portréfotó Bakonyi Anikó

Bakonyi Anikó textiljáték-készítő vagyok, a baniko műhelyének tulajdonosa és megálmodója, a designer textilek szerelmese. Ezekből a csodás anyagokból varrok vidám, színes, cuki ajándékokat (pl. plüssfigurákat, dekorációs termékeket) bármilyen alkalomra, legyen az szülinap, karácsony, húsvét, babalátogatás, esküvő vagy épp ballagás.

Blogomban többek között a babázásról, játékokról, textiljáték-készítésről, vállalkozóvá válásom rögös útjáról, valamint egyéb gyerekneveléssel, mesékkel, meseterápiával kapcsolatos témákról is olvashatsz. Ha pedig ezekkel kapcsolatos kérdésed van, írj nekem a kapcsolat@baniko.hu e-mail címre.
Örömmel és mosollyal teli alkotást és ajándékozást kívánok!


ITT TALÁLKOZHATSZ VELEM

Jelenleg személyesen nem tudunk találkozni piacokon, vásárokon.

Kategóriák

Címkék

Kövess a Facebookon is!

Kövess Instagramon!

További képes inspirációk

Már itt is megtalálsz: