Partnereim | Bakonyi Anikó | baniko műhelye

PöttömShop - Minden egyes napját imádom a munkámnak!

Subicz Erika vagyok, a PöttömShop gyermekcipő webáruház tulajdonosa, kétgyermekes anyuka. Nagyon szeretek gyerekekkel foglalkozni, így nem volt kérdéses számomra, hogy miután két gyerkőcömmel itthon voltam gyesen milyen munkát is keressek. Tudtam, hogy valami "sajátot" szeretnék dolgozni, amiben igazán kiélhetem kreativitásomat, talpraesettségemet és közben gyerekekkel is foglalkozhatom. 

Értsünk szót! - működőképes módszerek a zökkenőmentesebb gyerekneveléshez

Az Értsünk szót egy házaspár, dr. Skita Erika és Turáni Szabolcs „harmadik gyermeke”. Egy iskolás és egy ovis gyermekünk van. A kezdetektől fogva az a cél vezérel minket, hogy lehetőségeket, eszközöket mutassunk a szülőknek, hogy lássák, nincs vesztes helyzet, mindegyik szituációból ki lehet jönni úgy, hogy abban sem a felnőtt, sem a gyerek érdekei, érzelmei nem sérülnek.

Bolba mesék - A környezeti értékek megóvására nevelés már kisiskolás kortól

Exner Nikának hívnak,  a BOLBA MESÉK környezetvédelmi mesekönyvsorozat szerzője vagyok, fordító és jogász, Xavér (7) és Csinszka (4) édesanyja, lelkes civil önkéntes. Igazi hivatásomnak gyerekkorom óta a kreatív írást érzem, amivel másoknak nem nagyon büszkélkedtem, maradt minden a fiókban. A legjobb barátnőm vett rá 5 évvel ezelőtt, hogy bújjak elő az árnyékból. Az első mesekönyvünk kéziratának alapját képező mese 2011-ben 1. helyezett lett a százhalombattai “Óvd a Földet!” környezetvédelmi mesepályázaton. Ez a pillanat ihlette meg Bolbát, a bölcs bagolyasszonyságot, zöld történetünk főhősét.

MamaZoo - Univerzális játéktárolók egyedi igényekre szabva

Buki Melinda vagyok, a MamaZoo játéktárolók megalkotója. Történetem több, mint három évvel ezelőtt indult, mikor kislányommal várandós voltam. Sok anyukához hasonlóan én is szerettem volna szebbé varázsolni a környezetét, gyerekszobáját. Kezdetben neki készítettem lakberendezési textíliákat. Nem volt tudatos tervezés mögötte, szép lassan tisztultak le a dolgok és alakult ki, hogy végül a játéktárolók készítése lesz a fő termékem.

Judittoo - Mert hiszek a kézzel készített alkotások egyedi varázsában

Ottlik Judit vagyok, a Judittoo márka kitalálója és megvalósítója. Újságíróként dolgoztam sok éven át, a lelkesedésem azonban a második gyermekünk megszületése után szinte teljesen elpárolgott. Egy fiú és egy kislány édesanyaként azt éreztem, hogy nem ez a jó irány számomra, egészen más megvilágításban látva az addigi pályámat. Utólag úgy gondolom, egyfajta égi jelet kaptam akkoriban, mely finoman, de határozottan terelgetett a textiljátékok világa felé.

Üdvözöllek műhelyemben!

Portréfotó Bakonyi Anikó

Bakonyi Anikó textiljáték-készítő vagyok, a baniko műhelyének tulajdonosa és megálmodója, a designer textilek szerelmese. Ezekből a csodás anyagokból varrok vidám, színes, cuki ajándékokat (pl. plüssfigurákat, dekorációs termékeket) bármilyen alkalomra, legyen az szülinap, karácsony, húsvét, babalátogatás, esküvő vagy épp ballagás.

Blogomban többek között a babázásról, játékokról, textiljáték-készítésről, vállalkozóvá válásom rögös útjáról, valamint egyéb gyerekneveléssel, mesékkel, meseterápiával kapcsolatos témákról is olvashatsz. Ha pedig ezekkel kapcsolatos kérdésed van, írj nekem a kapcsolat@baniko.hu e-mail címre.
Örömmel és mosollyal teli alkotást és ajándékozást kívánok!


ITT TALÁLKOZHATSZ VELEM

Jelenleg személyesen nem tudunk találkozni piacokon, vásárokon.

Kategóriák

Címkék

Kövess a Facebookon is!

Kövess Instagramon!

További képes inspirációk

Már itt is megtalálsz: