Divattippek kislányoknak: piros-fekete-fehér | baniko műhelye

Divattippek kislányoknak: piros-fekete-fehér

A múltkori piros pöttyös szoknya varrása óta beszereztem a Hádából egy újabb piros szoknyácskát is (szerelem volt első látásra), mert Bogi imádja a tüll szoknyákat, s hiába piros ugyan, nem tudtam otthagyni. :-)) piros tüll szoknyaArra gondoltam, hogy összeválogatok olyan kiegészítőket, melyek jól passzolnak a meglévő Londonos fehér pólónkhoz, ill. ehhez a piros tüllszoknyához. Mivel a pólón piros-fekete-fehér kombináció szerepel, így ehhez kerestem kiegészítőket. tüll szoknya pólóvalElőször is - pl. hűvösebb időben - vennék hozzá egy leggings-et. Ez lehet térdig érő, hosszú, piros, fekete vagy épp fehér is. Lehet csipkés aljú vagy sima.

piros leggingsForrás

Aztán kéne egy csini cipő is - mondjuk egy ballerina. Alapvetően pirosban gondolkodnék (lehet pöttyös vagy egyszínű is), de fekete is szóba jöhet. Ha vagány szerkót szeretnék, akkor a tüllszoknyához egy piros, magasszárú sneakert választanék. (És már csak a gitár hiányzik Bogi kezéből...)

cipokForrás

piros sneakerForrás

És természetesen egy cuki táska sem hiányozhat az összeállításból.

il_fullxfull.163231781

Forrás

il_fullxfull.606120818_15ufForrás

 És íme egyben is az összeállítás. Na hogy tetszik? Ráadnátok ezt az összeállítást a kislányotokra?   Divattippek kislányoknak: piros-fekete-fehér      

Megosztás

Szólj hozzá!

Üdvözöllek műhelyemben!

Portréfotó Bakonyi Anikó

Bakonyi Anikó textiljáték-készítő vagyok, a baniko műhelyének tulajdonosa és megálmodója, a designer textilek szerelmese. Ezekből a csodás anyagokból varrok vidám, színes, cuki ajándékokat (pl. plüssfigurákat, dekorációs termékeket) bármilyen alkalomra, legyen az szülinap, karácsony, húsvét, babalátogatás, esküvő vagy épp ballagás.

Blogomban többek között a babázásról, játékokról, textiljáték-készítésről, vállalkozóvá válásom rögös útjáról, valamint egyéb gyerekneveléssel, mesékkel, meseterápiával kapcsolatos témákról is olvashatsz. Ha pedig ezekkel kapcsolatos kérdésed van, írj nekem a kapcsolat@baniko.hu e-mail címre.
Örömmel és mosollyal teli alkotást és ajándékozást kívánok!


ITT TALÁLKOZHATSZ VELEM

Jelenleg személyesen nem tudunk találkozni piacokon, vásárokon.

Kategóriák

Címkék

Kövess a Facebookon is!

Kövess Instagramon!

További képes inspirációk

Már itt is megtalálsz: